Marknadsansvarig till Axfood Snabbgross

Marknadsansvarig till Axfood Snabbgross

Har du erfarenhet inom marknad som du vill utveckla ännu mer? Vill du ha möjlighet att sätta din egen prägel på marknadsarbetet hos en de största aktörerna inom dagligvaruhandeln? Här erbjuds du en roll med möjlighet att driva varumärkesarbetet framåt för att stärka Axfood Snabbgross kundrelationer.

Om företagetUnder flera decennier har Axfood Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. Vi strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Axfood Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. De har 24 butiker som sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med vår e-handel. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp, Mat.se och Dagab ingår de i Axfood - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos Axfood finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Du kommer tillhöra ett mindre team om fyra personer och rapportera till Marknads - och e-handelschefen.

ArbetsuppgifterSom marknadsansvarig är ditt huvudsakliga ansvarsområde att driva marknadsplanen samt marknadsföringen ur ett såväl operativt som strategiskt perspektiv. Dina främsta fokusområden kommer inledningsvis vara att ta vidare arbetet med marknadsplanen och därmed planering av diverse marknadsföringsinsatser. Vidare kommer du även att driva arbetet med hur man ska arbeta mer strategiskt med kommunikationen i de olika marknadskanalerna. Du kommer även att ansvara för avtal och upphandlingar inom reklam, tjänster och indirekta inköp. Slutligen kommer du tillsammans med marknad- och e-handelschef spela en viktig roll i att utveckla och stärka Axfood Snabbgross varumärke framgent. I detta kommer det ingå att ansvara för affärsutvecklingsprojekt samt initiera nya utvecklingsmöjligheter som driver Axfood Snabbgross väg framåt. Du kommer arbeta aktivt med förbättringsåtgärder inom marknadsföring och kommunikation med syftet att öka trafik till såväl butiker som till deras e-handel.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller ekonomi
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet som marknadsansvarig alternativt i en roll inom marknad där du ansvarat för och drivit projekt självständigt
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande om du har erfarenhet från butik, storkök eller restaurang
Vi tror att du är duktig på att samarbeta med andra då du är en del av ett mindre team och det är avgörande att man hjälps åt för att utveckla Axfood Snabbgross. För att lyckas i rollen är du en person som tar saker i dina egna händer och får saker och ting i mål. Vi ser att du är trygg i att kommunicera med andra och förstår vikten av att lyssna in andra delar av verksamheten för att få ett så bra resultat som möjligt. Du är nyfiken och tar gärna initiativ till förbättring och utveckling för att hela tiden utveckla affären. Slutligen har du ett prestigelöst förhållningssätt och bekväm med att anpassa din kommunikation efter situation och möta alla på deras respektive nivå.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura under sex månader, men det är uttalat att Axfood Snabbgross har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem. Detta ger både dig och Axfood Snabbgross en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsföring, marknad, marketing manager, kommunikation, dagligvaruhandeln, assistent, stockholm, axfood, snabbgross, digital marknadsföring, digital
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.