Marknadsansvarig / marknadschef till Reforce International

Marknadsansvarig / marknadschef till Reforce International

Är du en driven person som vill arbeta i en ny roll med stora möjligheter att påverka? Trivs du dessutom i en entreprenöriell arbetsmiljö där du ständigt utmanas? I rollen som marknadsansvarig till den internationella accelerations-partnern Reforce International ges du möjlighet att etablera företags varumärke på nya marknader.

Om företagetReforce är ett produktbolag som hjälper företag att accelererar omsättning och vinst genom att digitalisera målstyrningen. Tillsammans med sina kunder har de utvecklat en användarvänlig strategiexekninaveringsapplikation som aktivt stöttar organisationen att få strategin att hända snabbare och säkrare. Deras mjukvara hjälper organisationer att frigöra tid för att prioritera, fokusera och driva de rätta aktiviteterna till ökad tillväxt. Reforce är ett av världens ledande RaaS-företag (Result as a Service) och garanterar minst +30% acceleration, ökad intäkt och vinst inom de områden de kontrakteras.

Reforce är ett ungt entreprenörsföretag som letar efter extraordinära "doers". Tillsammans kan de fortsätta utmana och göra något helt unikt! Som marknadschef är du en av dessa doers och arbetar med cirka 30 kollegor på kontoret beläget i Gamla stan, Skeppsbron.

Mer information återfinns på hemsidan www.reforceinternational.com

ArbetsuppgifterI rollen som marknadschef ansvarar du för företagets marknadsföring och arbetar både strategiskt och operativt. Ditt primära fokus är att utveckla Reforce varumärke internationellt. Rollen som marknadschef är ny till följd av expansionsplaner, där ditt ansvar är att kommunicera företaget globalt. Arbetet innefattar bland annat nätverkande, strategier för att etablera sig på nya marknader samt kommunicera i olika marknadsföringskanaler. Vidare ansvarar du för att ta fram marknadsföringsmaterial och planera marknadsföringsinsatser. Då rollen är ny ges du möjlighet att kunna forma den utefter dina egna intresseområden och preferenser.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknad, media eller journalistik
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
För att trivas i rollen är du en positiv och mycket driven person. Du gillar att ta ett stort eget ansvar för dina resultat och din arbetsdag. Som person trivs du med att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar med frihet under ansvar. Du motiveras av att bygga samt vidareutveckla marknadsstrategier och varumärket och är trygg i en roll där ditt arbete har tydlig effekt för företaget. Vidare är du kommunikativ och van att kommunicera på engelska.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Reforce.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsföring, varumärkesutveckling, marknadsstrategi, marknadschef, marketing, manager, varumärkesstrategi, RAAS, entreprenör, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.