Marknadsansvarig / digital marknadsföring / extra för student

Marknadsansvarig / digital marknadsföring / extra för student

Studerar du marknadsföring och vill ha ett meriterande arbete på halvtid? Som marknadsansvarig på Verismo erbjuds du en bred roll med mycket ansvar i syfte att utveckla företagets varumärkeskännedom!

Om företagetVerismo HR erbjuder ett HR-system som underlättar för organisationer att skapa en attraktiv arbetsplats. Systemet tillhandahåller de verktyg som företag behöver för att administrera och utveckla sin personal, vilket underlättar för HR-avdelningar, chefer och medarbetare.

På Verismo arbetar idag 8 engagerade kollegor samt Mood Manager Bentley (kontorshund). Den goda stämningen präglas av teamwork och på kontoret är det högt i tak. Kulturen är entreprenöriell och erbjuder flexibilitet, generositet och en möjlighet att ta mycket eget ansvar för att utvecklas. På Verismo är alla viktiga och hjälps åt för att nå sina gemensamma mål.

En framgångsfaktor för Verismo har varit att arbeta med nära kundrelationer för att kunna erbjuda en verklighetsförankrad lösning. De gör nu en storsatsning på marknadsföring och försäljning med ambitionen att fortsätta växa.

ArbetsuppgifterSom marknadsansvarig på Verismo är ditt huvudsakliga syfte att öka varumärkeskännedomen gentemot befintliga och potentiella kunder. Det är en bred roll som innefattar exempelvis att utveckla och förbättra hemsidan, ansvara för sociala medier och att arbeta med leadsgenerering. Du är ansvarig för att skapa content för samtliga medier, exempelvis genom inlägg, artiklar, intervjuer eller nyhetsbrev.

Du är självständigt ansvarig för Verismos arbete med marknadsföring och rapporterar till företagets operativa chef. Du erbjuds stor frihet och en möjlighet att ta egna initiativ till vilka insatser som behövs göras för att öka varumärkeskännedomen. Du har en budget att arbeta med och kommer även att sammanställa och rapportera statistik för arbetets utveckling.

Formella krav
  • Pågående utbildning inom marknadsföring
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet från att skriva/skapa content
  • Meriterande: kunskap inom AdWords, WordPress, Google Analytics eller InDesign
Verismo tror på din potential att utvecklas och därför är personliga egenskaper avgörande för att lyckas i denna roll. Du behöver vara självgående och trygg i att ta egna initiativ och beslut. Förmodligen trivs du i en entreprenöriell miljö som uppmuntrar till förändring och kreativitet. Vidare är du strukturerad och kan planera din egen tid samt tar ansvar för att nå resultat i ditt arbete.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering efter din examen. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Verismo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centralt i Stockholm
Lön: Timlön
Övrigt: Tjänsten är på halvtid med flexibla tider, utformad för dig som studerar marknadsföring

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Marknad, marknadsföring, marketing, digital marknadsföring, content, HR, Stockholm, extrajobb, halvtid, deltid, student, marknadsassistent, adwords, indesign, B2B, Google analytics, wordpress
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.