Marknads – och försäljningskoordinator till BioSalma

Marknads – och försäljningskoordinator till BioSalma

Har du erfarenhet från en kundorienterad roll inom dagligvaruhandeln och har ett sinne för struktur? Har du ett intresse för hälsa och kosttillskott? Hos BioSalma erbjuds du möjligheten att bli en del av ett mindre bolag och deras fortsätta tillväxt där du som individ samtidigt får möjlighet att utvecklas.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BioSalma.

Om företagetBioSalma är idag ett av de snabbast växande företagen inom kategorin kosttillskott på den svenska marknaden. Bolaget har stort fokus på utveckling, funktion och innehåll samt erbjudande till kund och konsumenter. BioSalma produkter finns idag tillgängligt på dagligvaruhandeln, apotek, e-apotek och e-handel och är en marknadsledande aktör inom kosttillskott. Kontoret ligger centralt i Stockholm på Luntmakargatan. Du kommer till ett snabbväxande effektivt entreprenörsdrivet bolag där möjlighet finns att påverka dess fortsatta utveckling.

ArbetsuppgifterSom marknads- och försäljningskoordinator på BioSalma har du en bred roll med mycket ansvar som i huvudsak består av två delar. I den första delen är du administrativt ansvarig för att registrera och hålla kampanjplan, lanseringsplan och tillhörande projektplaner uppdaterade. Vidare är du ansvarig för att det finns korrekta produktbilder och uppdatering av återförsäljarnas hemsidor. Gällande BioSalmas hemsida så är du ansvarig för materialet på denna och är kontakt med webbyrån samt designansvarig. I den andra delen är du ansvarig för att skapa försäljning - och informationspaket till kunderna. Detta består av att ta fram säljande texter samt säljmaterial för produkterna till återförsäljarna. Slutligen är du även behjälplig med att ta fram och administrera offerter gentemot BioSalmas kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från en koordinerande / administrativ roll med kundkontakt inom konsumentnära produkter
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskap i Microsoft Office
  • Meriterande med kunskap i Adobe Photoshop, Illustrator eller Wordpress
  • Meriterande med bakgrund inom konsumentnära produkter, dagligvaruhandeln eller detaljhandeln
För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som gillar och är van vid att ta ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa då du säkerställer att dessa blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och strukturera din dag med en förmåga att prioritera rätt saker för att hålla tidsramar och deadlines. Du är noggrann i ditt arbete och är uppmärksam på detaljer. Vidare ser vi att du är en kommunikativ person med en förmåga att skapa goda relationer och hålla i flera kontakter samtidigt såväl internt som externt. Slutligen tror vi att du trivs i ett mindre bolag där du blir en del av ett litet team som arbetar nära tillsammans för att utveckla verksamheten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vasastan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknad, försäljning, koordinator, marknadskoordinator, säljkoordinator, säljsupport, administration, administratör, Stockholm, dvh, leverantörsledet,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!