Marketing Automation Specialist till Telia Company

Marketing Automation Specialist till Telia Company

Tycker du det är spännande med sambandet mellan marknadsföring och teknik? Ser du det som en självklarhet att ständigt arbeta i förändring? Hos Telia blir du en del av deras team inom Martech Operations med fokus att skapa den bästa datadrivna kundkommunikationen.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Telia Company har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Telia Company en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTelia Company är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra IT-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder. Här blir du en del av teamet Martech Operations inom Digital & Analytics i Sverige.

ArbetsuppgifterSom Marketing Automation Specialist är din huvudsakliga arbetsuppgift att utforma, optimera och följa upp dialogen med Telias kunder i samtliga digitala kanaler. Tillsammans med dina kollegor tillhör du ett team som tvärfunktionellt arbetar gentemot Telias kunder med såväl kommunikation som bearbetning. Ditt primära arbetsverktyg är Salesforce Marketing Cloud där Telia arbetar med att automatisera kundkommunikationen. En del av rollen innebär att bygga och konfigurera dialoger i systemet för att exempelvis skapa och skicka sms eller e-post till rätt kunder vid rätt tidpunkt baserat på olika triggers i datan. Utifrån planering tillsammans med projektledaren strukturerar, testar, utför och följer ni upp all kundkommunikation till kunderna inom ert segment. Vidare tar du även fram nya aktuella målgrupper och skapar lämpligt material gentemot dessa. Här får du chansen att bli expert på hela flödet och är involverad i samtliga steg för att påverka kundbeteenden och försäljning i digitala kanaler.

Formella krav
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet med Marketing Automation då du arbetat i Salesforce Marketing Cloud plattformen eller liknande.
  • Du uttrycker dig väl i engelska i såväl tal som skrift. Grundläggande förståelse i svenska är meriterande
För att lyckas och trivas hos Telia så tycker du det är bekvämt och utvecklande att arbeta under ständig förändring. Du kommer få ett ramverk i din roll, men mycket kommer att utvecklas och utformas utefter din egen utveckling. Vi tror att du har ett starkt affärsdriv och vill bidra till att Telia har Sveriges nöjdaste kunder genom att arbeta datadrivet och personligt i mötet med deras kunder. Du har ett naturligt sinne för analys och öga för detaljer. Du motiveras av en arbetsmiljö där du får ta mycket egna initiativ samt där du får utlopp för din affärsmässighet samtidigt som du självständigt driver ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marketing automation, marketing automation specialist, CRM, Salesforce, datadriven marknadsföring, salesforce marketing cloud, telia, b2b, martech, tech, telekom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!