Marketing Automation Specialist / Projektledare / CRM / till Telia Company

Marketing Automation Specialist / Projektledare / CRM / till Telia Company

Detta är rollen för dig som drivs av att arbeta affärs- och datadrivet. Vi söker dig som är skicklig inom Marketing Automation och vill vara med på resan att få Sveriges nöjdaste kunder genom att skapa de vassaste och mest kundspecifika erbjudandena i branschen.

Om företagetTelia Company hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet.

TeliaCompany äger ett av världens största fibernät och satsar ytterligare 15 miljarder på att bygga ut den fasta och mobila infrastrukturen i Sverige. De var till exempel först i världen med att lansera mobilnätet 4G - som närmast kan likna en motorväg för mobilsurf. Samtidigt bygger de ut det supersnabba fibernätet i kommuner runt om i landet för att möta behovet av allt mer dataintensiva tjänster i hemmet, på jobbet och i övriga samhället. För att nå målet att bli det modernaste telekombolaget med Sveriges nöjdaste kunder rekryterar vi nu en marketing automation specialist.

ArbetsuppgifterI rollen som Marketing Automation-specialist inom Segment Small Businesses är din huvudsakliga arbetsuppgift att utforma och följa upp dialogen med Telias kunder. Tillsammans med ytterligare elva kollegor tillhör du en avdelning som ansvarar för ett snabbrörligt segment med mindre företagskunder (0-19 anställda) vilket innebär att du fort ser resultat av ditt arbete.

Du arbetar och blir superuser i Portrait Dialogue, företagets system för automatiserad kundkommunikation. En del av rollen innebär att bygga och konfigurera dialoger i systemet för att exempelvis skapa och skicka sms eller e-post om en säsongskampanj till rätt kunder vid rätt tidpunkt. En annan del innebär att sitta ner med olika intressenter och samarbetspartners inom företaget. Utifrån planering tillsammans med avdelningens aktivitets- och projektledare strukturerar, testar, utför och följer ni upp all kundkommunikation till kunderna inom ert segment, medan målgruppskriterier tas fram i samarbete med dataanalytiker. Du får chansen att bli expert på hela flödet och är involverad i samtliga steg i att påverka kundbeteenden i digitala kanaler.

Beroende på din erfarenhet av att delta och leda projekt kan rollen komma att innebära att du agerar projektledare i dessa projekt.

Detta är en konsultroll som löper tillsvidare.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta i en affärsnära roll
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet med CRM och marketing automation
  • Erfarenhet av att arbeta med Portrait Dialogue och Adobe
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
Meriterande:
  • Akademisk utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta som projektledare
Vi söker dig som har ett starkt affärsdriv och vill vara med och skapa ''the new generation telco'' samt bidra till att Telia har Sveriges nöjdaste kunder. Genom din kommunikativa förmåga är du skicklig på att samarbeta. Du har ett sinne för analys och öga för detaljer. För att trivas i rollen motiveras du av en arbetsmiljö där du får ta mycket egna initiativ samt där du får utlopp för din affärsmässighet samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. Som person är du noggrann och ställer höga krav på kvalité på det arbete som du utför.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.