Managementkonsult till PriceGain

Managementkonsult till PriceGain

Är du civilekonom eller civilingenjör? Har du erfarenhet av analytiskt arbete och nyfiken på prissättning och rollen som konsult? Hos PriceGain erbjuds du en affärsinriktad roll med stort fokus på kompetensutveckling och utmaning!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PriceGain.

Om företagetPriceGain erbjuder konsulttjänster inom strategisk prissättning som syftar till att förbättra kunders lönsamhet, affärsprocesser, varumärke, konkurrens och marknadsposition. PriceGain utvecklar hållbara och framgångsrika prisstrategier baserade på slutkundernas betalningsvilja och företagets långsiktiga affärsmål.

Hos PriceGain erbjuds du en tydlig karriärstege med kompetensutveckling och nya utmaningar, trevliga kollegor och spännande möten och kunder. På huvudkontoret i centrala Stockholm arbetar ett team om cirka 15 ambitiösa och professionella medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som managementkonsult förväntas du kunna agera såväl projektledare som resurs i prisprojekt. Projektets omfattning, storlek och kund avgör vilket roll du har. Som projektledare ansvarar du för att driva projektet framåt och att det levereras på tid med hög kvalitet. I det dagliga arbetet gör du både kvantitativa och kvalitativa analyser, utför djupintervjuer internt och externt samt presenterar de analyser och hypoteser ni i teamet arbetar fram. Du skapar material som du senare också utför presentationer och workshops kring i samband med delleveranser av projektet. I rollen som projektledare kommer du ha kontakt med många olika viktiga intressenter och stakeholders hos kunden du jobbar gentemot.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Civilingenjörsexamen / civilekonomexamen eller motsvarande
  • 2-4 års arbete av analytiskt arbete, föredragsvis mot prissättning, business controlling eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet i rollen som managementkonsult är mycket meriterande
  • Tidigare erfarenhet av projektledning är mycket meriterande
  • Mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint, programmeringskunskaper i VBA är meriterande
  • Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift
För att lyckas i konsultrollen tror vi att du är affärsmässigt nytänkande. Då du arbetar med beslutsfattare hos kundföretagen har du en professionell inställning, sätter kunden i fokus och tar ett stort ansvar för att självständigt driva ditt och teamets arbete framåt. Vidare är du resultatorienterad och orädd för nya utmaningar. Med hjälp av ditt analytiska och kreativa tillvägagångssätt hittar du tillsammans med övriga i teamet lösningar för tillväxt och utveckling hos kundföretagen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Wallingatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: PriceGain, managementkonsult, management consulting, analytiker, prisanalys, prisanalytiker, konsult, ekonom, prissättning, business consulting, VBA, Excel, Stockholm, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!