Managementkonsult till Coromatic

Managementkonsult till Coromatic

Vill du vara med och rädda liv genom att säkra driften för verksamhetskritiska anläggningar? Har du erfarenhet av att arbeta som managementkonsult och får energi av att agera expert mot företag i deras beslutsfattandeprocesser? I denna tjänst erbjuds du stimulerande utmaningar inom området datacenter och kraftförsörjning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i X månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos FÖRETAGET. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företagetCoromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. De tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för kunderna och räddar liv genom oavbruten drift. Dessutom optimerar de energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. Coromatic ägs av E.ON och de har mer än 500 anställda. I Norden har de levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvård, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande. Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service och designar, bygger och driver sina kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.

Digitaliseringen ställer nya krav på infrastrukturen, där till synes basala saker som kraftförsörjning och datakommunikation blir helt avgörande för att överhuvudtaget kunna driva verksamheten. Företag måste fungera 24/7 och ledningen måste ha tillgång till rätt information, var som helst och när som helst.

ArbetsuppgifterAdvisory är Coromatics nordiska konsultverksamhet som levererar tjänster inom Strategy & Site Portfolio Management, Performance Improvement & Cost Reduction samt Risk Management. De erbjuder kunderna strategisk rådgivning för att bibehålla en säker, robust och hållbar drift av kritisk infrastruktur och kritisk kommunikation.

Coromatic Advisory befinner sig i ett expansivt skede och vill nu förstärka sitt team med en ytterligare managementkonsult. Som konsult arbetar du med strategisk rådgivning och förbättrar kundernas verksamhet. Bland annat tar du fram business cases för investeringar i verksamhetskritiska anläggningar, granskningar av processer, organisation och infrastruktur, riskbedömningar, benchmarking-tjänster, utvärdering av servicenivåer (SLA) samt utbildning kring operativa processer.

I din roll får du arbeta med försäljning och leverans till kunder, huvudsakligen beslutsfattare i större organisationer. Du har nära kontakt med våra avdelningar för sälj, teknik och design, projekt, drift och service, samt säkerställer att kunden är trygg med Coromatic som leverantör. Som managementkonsult jobbar du i team med tekniska experter från teknik & design eller service.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bromma. Avdelningen består i dagsläget av 4 personer, på kontoret arbetar omkring 60 medarbetare.

Formella krav
  • Masterexamen inom ekonomi alternativt en civilingenjörsexamen
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av arbete med revisioner är meriterande
  • Erfarenhet av arbete som managementkonsult är meriterande
  • Erfarnehet i datacenter-branschen, IT-branschen eller fastighetsbranschen är meriternade
För att trivas och bli framgångsrik som managementkonsult hos Coromatic är du bekväm att ha en konsultativ och säljande roll mot beslutsfattare i större organisationer. Du har en god analytisk förmåga samt är duktig på att sätta sig in i kunders verksamheter. Då du kommer skriva rapporter åt kunderna som används i deras beslutsfattande är du duktig på att uttrycka dig professionellt skriftligt. Mycket av arbetet utförs i teamet så en god samarbetsförmåga är ett krav, samtidigt som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du är effektiv, noggrann och bekväm att hålla presentationer inför grupp.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Coromatic.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: manangementkonsult, civilekonom, civilingenjör, datacenter, kraftförsörjning, konsult
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.