Management Assistant till Boston Consulting Group

Management Assistant till Boston Consulting Group

Har du en bakgrund av att arbeta inom servicebranschen? Motiveras du av att arbeta i en dynamisk roll, i ett högt tempo och på ett internationellt företag? Boston Consulting Group erbjuder dig en möjlighet att påbörja din karriär som Management Assistant!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Boston Consulting Group har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Boston Consulting Group en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetThe Boston Consulting Group (BCG) är ett globalt managementkonsultföretag och världens ledande rådgivare inom affärsstrategier. De samarbetar med kunder från privata, offentliga och icke-vinstdrivande sektorer i alla regioner för att identifiera deras mest värdefulla möjligheter, hjälpa dem hantera sina mest kritiska utmaningar samt utveckla företaget i stort. BCG grundades 1963 och är ett privatägt företag med mer än 12 000 anställda på 85 kontor i 48 länder. Integritet, respekt för individen, värdeskapande och inverkan på samhället är några av BCG:s kärnvärden. Stockholmskontoret där denna tjänst är placerad utgör det nordiska huvudkontoret och är placerat i vackra och anrika lokaler i Stockholms centrala delar.

ArbetsuppgifterI rollen som Management Assistant arbetar du mot ett tio-tal stakeholders internt på BCG. I första hand stöttar du projektledare inom BCG:s olika affärsområden.

Dina primära arbetsuppgifter är att sköta schemaläggning och koordinering av möten för den managementgrupp du arbetar mot. I rollen arbetar du även med rese- och eventplanering för managementgruppen, från början till slut. Detta innebär att du ansvarar för att boka flygbiljetter, boenden och koordinera så att resorna flyter på bra. När det kommer till eventplanering ansvarar du för att anordna allt från middagar, aktiviteter och större tillställningar för teamen. Slutligen sköter du övrig administration som exempelvis kvittoredovisning.

Du tillhör ett team på 20 personer, som alla arbetar som Management- eller Executive Assistants.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet från servicebranschen eller servicerelaterad roll
  • Flytande kunskaper i både tal och skrift i engelska
  • Starkt meriterande om du har arbetat i Outlook
För denna tjänst ser vi att du är en driven person som motiveras av att arbeta i ett högt tempo och som alltid gör ditt yttersta för att bidra med förstklassig service gentemot dina stakeholders. Du har en förmåga att ta för dig, vilket syns i ditt sätt att hantera chefer och att du kan stå på dig i beslut. Du uppskattar även att få bidra med nya idéer, exempelvis inför event kan du komma med innovativa och roliga förslag. Slutligen är du en person som för dig på ett professionellt sätt och kan anpassa ditt arbetssätt gentemot andra.

Övrig information
Start: Augusti
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: vd-assistent, executive assistant, assistent, administrativ assistent, reception, receptionist, hotell, hotellreception, service, serviceerfarenhet, servicerelaterat, BCG, management, Boston Consulting Group
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!