Mötesbokare / Säljare / Acquisition Specialist till PlanRadar

Mötesbokare / Säljare / Acquisition Specialist till PlanRadar

Är du en snabblärd och motiverad person med erfarenhet av försäljning? PlanRadar söker nu en Acquisition Specialist som ska bli en del av deras nystartade team i Stockholm!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PlanRadar.

Om företagetPlanRadar är ett snabbt växande globalt företag som har en prisbelönt lösning för dokumentation och kommunikation inom bygg- och fastighetsbranschen. De har idag kunder i 43 länder och kundantalet ökar snabbt varje månad.

Företaget värnar om att bibehålla en startup-känsla som ska vara responsiva för nya marknadsförfrågningar och har för ambition att förändra bygg- och fastighetsindustrin. Vidare ser PlanRadar sina anställda som en viktig del i att inspirera sina kunder vilka har för uppgift att spegla företagets värderingar.

ArbetsuppgifterI rollen som Acquisition specialist är det ditt ansvar att kontakta potentiella kunder via telefon och email. Du kommer ansvara för att sammanställa produktpresentationer för potentiella kunder samtidigt som du kommer ansvara för att boka in och koordinera möten för sälj-teamet. Rollen kommer även innefatta insamling och underhåll av data samt resultatrapportering.

Du kommer ta kontakt med nya kunder vilka du kommer få angivna av Country Managern vilket också är vem du kommer att rapportera till. Du kommer bli en del av den nya verksamheten som ska startas upp i Sverige och din roll kommer vara avgörande för företagets framgång i Sverige.

Formella krav
  • Erfarenhet av att ta kontakt med nya kunder och samla in data
  • Erfarenhet av försäljning
  • Utmärkta kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
  • God datorvana
Meriterande
* Förståelse för mjukvaruprodukter och affärsprocesser

För att passa in i rollen ser vi att du är en social person som tycker om att ta kontakt med nya personer och som trivs i olika sociala sammanhang. Du kan arbeta med olika typer av arbetsuppgifter och är öppen för förändringar. Vidare är du en säljorienterad person som använder dig av din starka kommunikativa förmåga för att knyta kontakter och bygga relationer. Du har förmågan att på egen hand både motivera dig själv samt strukturera upp ditt arbete på egen hand och driva det framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Plats: Stockholm
  • Lön: Enligt överenskommelse
OBS! Ansökan skall skrivas på engelska

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, mötesbokare, AM, säljare, Acquisition Specialist, PlanRadar, kunder, telefon, mejl
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!