Mättekniker / Tekniker / Montör

Mättekniker / Tekniker / Montör

Är du händig och har ett öga för detaljer? Trivs du när varje dag är olik den andra? Nerostein söker dig med ett tekniskt handlag som gillar att träffa nya människor till en roll som mättekniker!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nerostein.

Om företagetNerostein ltd med bas i Tallin i Estland är det unga företaget med start 2015 som levererar högkvalitativa sten-bänkskivor till Skandinavien, Finland, Frankrike, Belgien och Storbritannien, samt självklart Lettland och Estland. Bänkskivorna görs av kvarts, granit, marmor och keramik och utvinns från stora stenbrott världen över.

Nerostein producerar ca 18. 000 kök per år, och kommer att växa under år 2021 med högt uppsatta mål.

ArbetsuppgifterSom mättekniker arbetar du självständigt ute hos Nerosteins kunder, där du mäter och monterar bänkskivor. Du mäter utrymmet där bänkskivan ska vara, beställer bänkskivan med rätt mått från Nerosteins leverantörer för att slutligen montera den hos kund.

I rollen arbetar du med den senaste tekniken inom lasermätning och använder Auto CAD för att göra ritningar av den perfekta bänkskivan som kund önskar. Dagarna består i att ha dialog med kunder inför mätning och installation, därmed är ingen dag är den andra lik. Arbetet kan innebära tunga lyft.

Du kommer att få en gedigen utbildning om ca 4-5 veckor på plats i Tallin, där du lär dig mätverktygen, Auto-CAD, montage och produkterna.
Du arbetar från hemmet med företagsbil och arbetar i ett stort område från Sundsvall till Haparanda med omnejd.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasialeutbildning, meriterande inom tex bygg eller snickeri
  • Meriterande med erfarenhet inom Auto-CAD eller liknande program
  • Meriterande med truckförarkort
  • B- körkort
  • Flytande i svenska
Vi tror att du är en person som tycker om att jobba fysiskt och att du ser dig själv som en händig och praktisk person. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs med att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Vidare har du ett stort intresse för bygg och teknik.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mättekniker, tekniker, montör, cad, autocad, stockholm, umeå, kök, köksbänkar, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!