Mängdreglerare till JM Entreprenad

Mängdreglerare till JM Entreprenad

Har du intresse för teknisk utveckling och erfarenhet av att arbeta med mätteknik? JM Entreprenad söker nu en driven och engagerad Mängdreglerare som kan bli en del av deras organisation.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JM Entreprenad.

Om företagetJM Entreprenad har sin kärnverksamhet i anläggningsentreprenader och driver sin verksamhet med ca 260 medarbetare i Stockholm. Verksamheten består av sex Arbetschefgrupper som utför exploateringsarbeten i form av gatu- och ledningsarbeten, mark- och grundläggningsarbeten samt komplicerade betongarbeten.

JM Entreprenads målsättning är att leverera en produkt som är kvalitéts- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig samtidigt som de vill underlätta för sina kunder. Personligt engagemang och ansvar för produkten genomsyrar organisationen och deras kunder är professionella beställare inom privat, kommunal och statlig sektor.

ArbetsuppgifterI rollen som Mängdreglerare har du din placering ute i projekt. Du kommer att sammanställa underlag för mängdlyft per projekt på en månadsbasis. Du kommer stötta och samordna övriga mätningstekniker i arbetsgruppen för deras respektive projekt och vid behov göra inmätningar för mängdreglering. Vidare kommer du analysera förfrågningsunderlag samt driva utveckling av struktur och arbetssätt kring mängdreglering. Du kommer dessutom vid behov delta i möten med beställare.

Formella krav
 • Flerårig praktisk erfarenhet av mätningstekniska arbetsuppgifter
 • Mätningstekniksutbildning på minst 2 år eller motsvarande
 • Mycket god kunskap i mängdreglering i anläggningsprojekt
 • God kunskap kring vanligt förekommande maskinstyrningssystem
 • God kunskap i vanligt förekommande program (exempelvis: SBG Geo, Topocad, Leica, Trimble)
 • Kunskap inom AMA och MER
 • Intresse för den tekniska utvecklingen inom området
 • B-körkort
Meriterande:
 • Kunskap inom entreprenadjuridik
 • Ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av BIM
För att trivas i rollen är du en självgående person som genom ett starkt driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Eftersom du arbetar i en roll med mycket kontaktyta är det därtill viktigt att du har god kommunikativ förmåga samt pedagogisk kompetens.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mängdreglerare, JM, stockholm, bygg, heltid, mängdning, anläggning, projekt, väg, anläggning, samordning, Topcad, SBG Geo, Leica, AMA, MER, körkort
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.