Logistikutvecklare / logistik / transport till RFSU AB

Logistikutvecklare / logistik / transport till RFSU AB

Är du erfaren inom e-handels logistik, transport, leverans? Är du affärsdriven och målinriktad? RFSU AB erbjuder dig en viktig roll som logistikutvecklare i sin fortsatta kraftiga tillväxt och mycket spännande utvecklingsresa inom D2C och B2B.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos RFSU AB.

Om företagetRFSU AB omsätter drygt 200 miljoner SEK, har god tillväxt och lönsamhet. Nu förstärker bolaget organisationen i syfte att ge förutsättningar för ytterligare tillväxt. Majoriteten av försäljning sker utanför Sverige till Norge, Finland och Danmark.

RFSU AB:s främsta försäljningskanaler är dagligvaruhandeln, apotek och e-handel.
Bolaget säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. I produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bl.a. RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan.

RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs 100% som övrig kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Läs gärna mer på www.rfsu.com.

ArbetsuppgifterSom logistikutvecklare hos RFSU ansvarar du för att proaktivt stärka konkurrenskraften, kostnadsoptimera samt utveckla affären genom våra logistikpartners och söka nya effektivare lösningar avseende företagets samtliga leveranser inom D2C och B2B. Du ansvarar för att bolagets logistikpartners följer RFSU:s riktlinjer, policys och krav på hållbarhet samt har ett kostnadseffektivt erbjudande i relation till de kvalitets-, hållbarhets- och logistikkrav som ställs.

I nära samarbete med e-handelsavdelningen driver, utvecklar och följer du upp våra konsumentleveranser för ökad kostnadseffektivitet, konkurrenskraft och kundnöjdhet. Genom att alltid vara uppdaterad och bevaka marknaden för nya logistiklösningar säkerställer du att RFSU AB alltid är i framkant avseende konsumentleveranser, -upplevelsen samt kundnöjdhet vad avser leveranser.

Vid etablering av nya e-handelsmarknader lokaliserar, etablerar, driver och utvecklar du leverantörer för kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga logistiklösningar samt säkerställer att våra riktlinjer, policys och krav på hållbarhet efterlevs.

Du är en del av inköpsorganisationen och rapporterar till inköps- & logistikchefen. I tjänsten kan resor förekomma.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik
  • Minimum 4 års erfarenhet av en liknande roll inom logistik/transport
  • Erfarenhet från att ha arbetat D2C
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket hög digital mognad och datadriven i det dagliga arbetet
Vi ser att du är kunnig inom området och är van vid att arbeta gentemot D2C. Du är affärsdriven och strävar ständigt efter hög kvalitet gällande transport, logistik, kundnöjdhet och hållbarhet. Vidare ser vi att du har en förmåga att kunna se helheten och därmed bryta ner i mindre bitar för att på ett effektivt sätt kunna strukturera upp ditt och dina kollegors arbete. Då arbetet innefattar många externa men även interna kontaktytor är det viktigt för oss att du är samarbetsvillig. Slutligen ser vi att du är en person som baserar och motiverar dina beslut kring data.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistikutvecklare, logistiker, logistik, transport D2C, e-handel, B2B, logistikpartners, logistiklösning, konsumentleverans
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!