Logistikkoordinator till Middagsfrid / Axfood

Logistikkoordinator till Middagsfrid / Axfood

Har du ett stort intresse för mat och ett sinne för koordinering? Trivs i en roll där du får leverera ett resultat genom att hitta lösningar? Middagsfrid erbjuder dig en roll i en förändringsbenägen miljö med möjlighet att påverka dess fortsatta utveckling framåt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Middagsfrid har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Middagsfrid en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetVill du vara en del i att forma hur miljoner människor i världen äter? Middagsfrid revolutionerade den svenska matbranschen när de 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med deras passion för riktigt bra mat vill de hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen. Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, provlagas alla recept i deras provkök. Middagsfrid är en del av Axfoodkoncernen.

ArbetsuppgifterSom logistikkoordinator är ditt yttersta ansvar att koordinera och säkerställa varuförsörjningen så att Middagsfrids matkassar kan levereras till kunderna. Detta innebär att du utifrån analyser veckovis skapa prognoser och inköpsplaner. Dessa utgör sedan ett beställningsunderlag gentemot produktionsenheterna innan matkassarnas innehåll plockas och sammansätts. Du uppdaterar orders efter eventuella ändringar längs med arbetets gång för att säkerställa full leverans gentemot Middagsfrids kunder. Vidare hanterar du även balanssaldon, följer upp utfall och uppdaterar sortimentsadministration löpande. Som logistikkoordinator utgör du navet i verksamheten och har nära samarbete och daglig kontakt med inköp, logistik, marknad och kategori för att säkerställa varuförsörjningen och att rätt produkter finns i matkassarna vid leverans. Hos Middagsfrid blir du en del av en miljö med högt tempo och där du arbetar i nära team med andra.

Formella krav
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet från en roll som marknads - eller kampanjkoordinator alternativt erfarenhet från operativt arbete i en butik inom dagligvaruhandeln då du haft beställningsansvar
  • Goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Meriterande med kunskaper inom SAP
Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi tror att du får energi av att arbeta i ett tempo och kan lösa frågor utan givna svar. Vidare tror vi att du är kommunikativ och har förmågan att bygga goda relationer då arbetet innebär många kontakter. Avslutningsvis har du ett öga för detaljer och siffror som visar sig naturligt i ditt dagliga arbete som du utför på ett strukturerat sätt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mat, livsmedel, matkasse, Middagsfrid, Axfood, logistik, stockholm, logistikkoordinator, omgående, heltid, koordinator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!