Logistikkoordinator / logistik / konstruktion / koordinator

Logistikkoordinator / logistik / konstruktion / koordinator

Har du tidigare arbetat inom logistik och är redo för nästa steg? Här får du möjligheten att arbeta i en internationell miljö med spännande produkter.

Om företagetQGMI är ett globalt företag inom infrastruktur och offentliga tjänster som är specialiserade på utveckling, finansiering och genomförande av komplexa projekt som transport, rörlighet i städer, vatten och sanitet, energi och industriell konstruktion. Portföljen hos QGMI omfattar infrastrukturprojekt i Afrika och Latinamerika. QGMI är dedikerad till att leverera kundernas förväntningar och har kapacitet att genomföra EPC-projekt med hög komplexitet, ansvara för all verksamhet från design, upphandling, konstruktion, igångsättning och överlämning av projektet till slutanvändaren eller ägaren. De erbjuder högkvalitativa standarder som uppfyller de strängaste hälso-, säkerhets- och miljökraven.

ArbetsuppgifterI rollen som logistikkoordinator ansvarar du för att hantera och följa upp leveranser till olika projekt. Du arbetar du med export av material och komponenter inom de olika projekten. Dagliga arbetsuppgifter är administration av ordrar, leveransplanering och skeppning av gods utrikes. Ledorden för detta arbete är att på ett säkert, prisvänligt och effektivt sätt få material och produkter till rätt plats i Afrika eller Latinamerika. Detta gör att ditt arbete är varierat och den ena dagen är inte den andra lik.

Formella krav
  • Minst två års arbetslivserfarenhet från en koordinerande roll
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning. Erfarenhet väger upp vidareutbildning
  • Meriterande med vana av att hantera transporter inom exportmaterial för industriell konstruktion
  • Du för dig obehindrat i tal och skrift på svenska såväl som engelska
Som person motiveras du av att lösa problem och försöker hela tiden hitta smidigare sätt att utföra ditt arbete. Du trivs i en roll med stora kontaktytor och känner dig bekväm i en kommunikativ roll. Du är serviceminded och tar reda på vilken information du behöver för att kunna hjälpa till. I en varierande vardag behövs det att du är flexibel och har förmågan att prioritera och ändra fokus. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm City
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: omgående, koordinator, konstruktion, logistik, logistikkoordinator, internationellt, transport, spedition, speditör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.