Livsmedelsarbetare / Operatör / Produktionsmedarbetare

Livsmedelsarbetare / Operatör / Produktionsmedarbetare

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som livsmedelsarbetare eller kanske som operatör? Trivs du att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt? Nu söker Biggans drivna och engagerade livsmedelsarbetare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Biggans.

Om företagetAB Superb Produkt är ett livsmedelsföretag som tillverkat livsmedel under varumärket Biggans sedan 1952. Biggans har sedan start tillverkat livsmedel av hög kvalitet. För närvarande tillverkar de olika varianter av kryddsmör, kylda såser och fiskpastejer. De är ett litet familjebolag med en familjär känsla inom teamet och sedan start har deras fokus handlat om kvalitet. Tillverkningen sker i deras produktionsanläggning i Huddinge och deras produkter säljs främst i Sverige och Danmark.

ArbetsuppgifterI rollen som livsmedelsarbetare arbetar du brett med betjäning av produktionslinjer och maskiner, uppvägning av råvaror och kryddor, blandning av recept, paketering samt rengöring. Det är av vikt att du har en fallenhet för maskiner och produktionslinjer då du arbetar med blandningsmaskiner, fyllningsmaskiner samt etikett- och datummärkningsmaskiner. Arbetet innebär att du hanterar, justerar, felsöker och reparerar vid enklare fel. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att medverka till att den dagliga driften i deras produktionsavdelning genomförs effektivt. Tunga lyft förekommer i arbetet. Vidare arbetar du i ett sammansvetsat team om 12 medarbetare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom produktion, med fördel inom livsmedelsproduktion
  • Grundläggande system- och datavana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare är du mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Huddinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Livsmedelsarbetare, operatör, produktionsmedarbetare, maskinoperatör, Biggans, livsmedel, mejeri, sås, kryddsmör, fiskpastej, heltid, Huddinge
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!