Linux-tekniker till Svensk Exportkredit

Linux-tekniker till Svensk Exportkredit

Har du god erfarenhet av drift av Linuxmiljöer och är van vid att arbete i mer komplexa IT-miljöer? Drivs du av utveckling och trivs i en dynamisk miljö? Då ska du söka som Linux-tekniker till Svensk Exportkredit.

Om tjänsten* Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos Svensk Exportkredit

Om företagetSvensk Exportkredit (SEK) är ett statligt ägt bolag med det viktiga uppdraget, att på kommersiella och hållbara grunder säkerställa tillgången till finansiella lösningar för svensk exportnäring. Vår vision är att stärka svenska exportföretags konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige. Under 2018 lånade SEK ut sammanlagt 57 miljarder svenska kronor till och för svenska företag genom utlåning direkt till exportföretagen eller deras kunder.

På SEK omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. På SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där ambitionen är att kunna göra mer nytta för fler. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se.

ArbetsuppgifterI rollen som Linux-tekniker hos Svensk Exportkredit arbetar du med att underhålla och utveckla befintlig miljö samt sätta upp nya miljöer med fokus på Linux servrar. Du deltar i implementationsprojekt samt projekt gällande uppgradering av nya affärssystem och servermiljöer. Vidare utför du kapacitetsanalyser samt deltar i kravarbete och utveckling vid förändring och nyutveckling.

Du tillhör en avdelning med 21 medarbetare som är indelade i olika arbetsgrupper och där du tillsammans med två erfarna personer har fokusområdet Linux.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll
  • Erfarenhet av drift av Linuxmiljöer
  • Gedigen kunskap i Red Hat
  • Erfarenhet av scriptning
  • Generella kunskaper inom nätverk
  • Erfarenhet av komplexa IT miljöer
Meriterande
  • Databaskunskap meriterande (Sybase, Oracle)
  • Erfarenhet av att arbeta med Ansible
  • Flytande i tal och skrift i Svenska samt Engelska
Som person är du initiativtagande med en fallenhet för att upprätthålla en god struktur i ditt arbete. Du har en genuin förståelse för IT och med en pedagogisk förmåga kan du involvera kollegor på ett professionellt sätt. Vidare är du en person som får saker att hända, du tar tag i det du ser behövs utföras, och gör det med en positiv inställning. Slutligen är du utåtriktad och van vid att ha många kontaktytor samtidigt där du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga.

Övrig information
* Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos Svensk Exportkredit

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Linux, Linux-tekniker, Red Hat, scripting, nätverk, Sybase, Oracle, Ansible, svenska, engelska, linux-tekniker, svensk exportkredit
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.