Linux Systems Engineer / Drifttekniker / Systemtekniker / 24 Solutions

Linux Systems Engineer / Drifttekniker / Systemtekniker / 24 Solutions

Har du erfarenhet av att installation och drift av Linux-system? Vill du arbeta i en bred roll där du får ansvara för att driva dina egna projekt med stöd av kompetenta kollegor? 24 Solutions söker dig som har viljan och drivet att fördjupa samt bredda sin kompetens

Om företaget24 Solutions är ett företag som arbetar med IT-säkerhet och Compliance. De erbjuder kunder skräddarsydda infrastrukturlösningar och är PCI DSS-certifierade för att säkerställa att deras kunder uppnår krav och säkerhetsstandarder för kreditkortssystem. 24 Solutions hjälper företag som hanterar kreditkortsuppgifter och personlig data att skydda sig mot stöld, bedrägerier och intrång. De sköter drift av säkra nätverk och servrar, fysiska som molnbaserade samt är en central kontaktpunkt för kunders compliance-behov under hela livscykeln, allt från certifiering till leverans av tjänster.

24 Solutions erbjuder möjligheter till kompetensutveckling, goda karriärmöjligheter samt 20 st stöttande och prestigelösa kollegor som delar med sig av sina kunskaper. Kontoret är beläget i nya och fina lokaler i Sickla.

ArbetsuppgifterSom Linux Systems Engineer kommer du ansvara för installation, drift, förvaltning, patchning samt utveckling av system och applikationer. Du hjälper dina kunder att ständigt utveckla och effektivisera sina system för att leverera en säker och robust tjänst. Du kommer att driva egna projekt för att utveckla de system och tekniska plattformar du ansvarar för. Projekten varierar i omfattning, allt från en dag till flera veckor. Ditt fokus kommer att vara Linux-relaterat arbete, men du kommer även stötta i nätverksrelaterade uppgifter. En vecka i månaden sitter du i 2nd line och sköter den dagliga logghanteringen, felsökning, mindre ärenden, deployment av servrar samt brandväggsförändringar. Då 24 Solutions ständigt behöver vara tillgängligt för sina kunder så ingår även beredskap.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbete i driftorganisation
  • Erfarenhet av drift och installation av Linux-system
  • Kunskap inom nätverk, som routing, brandväggar och VPN
  • Meriterande med erfarenhet av virtuella miljöer, scripting samt säkerhetsstandarden PCI DSS
  • Flytande engelska i tal och skrift samt god svenska i tal och skrift
Som person är du engagerad och driven för att utveckla och bygga på dina kunskaper. Du är kommunikativ och bidrar till en kultur där man delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Du trivs med att hjälpa dina kollegor och är inte rädd för att fråga om hjälp om du har kört fast. Vidare är trivs du med att lösa komplexa problem och dokumenterar noga det arbete du utför. Du har även förmågan att på ett lugnt och metodiskt sätt kan hantera större incidenter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sickla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Martin Lotsander, martin.lotsander@bravura.se eller vår kundtjänst på 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Linux, Unix, OS, felsökning, drift, installation, tekniker, IT, system, nätverk, routing, VPN, 2nd line, second line, support, infrastruktur, server, servrar, redhat, konfig, applikationer, scripting, patch
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.