Leveransadministratör

Leveransadministratör

Drivs du av att arbeta i en kundnära roll som skapar stort mervärde för kunder? Trivs du i en internationell miljö där du får skapa nya affärsmöjligheter? Då har Green Hat People utmaningen du söker!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Green Hat People. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetGreen Hat People hjälper företag och organisationer att kommunicera med sina medarbetare på ett nytt, mer engagerande sätt. Green Hat Peoples digitala SaaS (Software as a Service) plattform för inlärning använder såväl Gamification, Micro Learning och den senaste tekniken för att nå mål och resultat snabbare. Fokus ligger på produkter och lösningar inom Onboarding, Culture Change och Team Development där över 10 000 företag och organisationer med 1,5 miljoner deltagare tagit del av Green Hat Peoples program de senaste åren. Som ett innovativt och snabbväxande SaaS teknikföretag i framkant erbjuder idag Green Hat People sina tjänster internationellt. Dina framtida kollegor och kunder är i och med detta baserade i Norden, Storbritannien, Tyskland och Nordamerika.

ArbetsuppgifterSom leveransansvarig för Green Hat Peoples online teambuilding-aktiviteter för regionen Nordamerika säkrar man leveransen till kunder i såväl USA som i Kanada. Man ansvarar för hela leveransen med allt från hur spelet skall genomföras till uppföljning samt betalning av spelen. Försäljningen av spelen görs av våra representanter i Nordamerika som finns i Washington och Vancouver vilka du även har ett tätt samarbete med. I och med att du arbetar mot Nordamerika är dina arbetstider anpassade mot den tidzonen, du arbetar därför mellan 14.00 och 22.00.

Försäljning och leverans är mot företagskunder och deras anställda, det är oftast 10-50 spelare som spelar ett spel samtidigt. I dag rör det sig om ca 10 leveranser per dag eller runt 200 leveranser per månad. Leveransprocessen sker i flera interaktioner med kund, mestadels via mail och telefon, men videomöten förekommer också.

Du ingår i ett dynamisk internationellt team med liknande positioner i England, Tyskland, Danmark och Sverige. Eftersom du är ansvarig för Nordamerika verkar du inom en internationell miljö vilket ställer krav på att du har goda kunskaper i engelska.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • God datavana och Erfarenhet av CRM-system
För att passa som leveransansvarig tror vi att du är en driven, positiv och noggrann person som är intresserad av en internationell miljö. Du trivs i en varierande roll med högt tempo där du arbetar proaktivt och självständigt eftersom du som leveransansvarig har stort eget ansvar i ditt dagliga arbete ut mot kund. Då du är en central representant för företaget ser vi att du är professionell och kommunikativ och har ett stort intresse av att ge god service både internt och externt.

Övrig information
Start: Augusti
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 14.00-22.00

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: leverans, teambuilding, internationell, Nordamerika, Stockholm, Heltid, administration, koordinering,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!