Lastbilssäljare till DAF Nordic Truckcenter

Lastbilssäljare till DAF Nordic Truckcenter

Har du goda kunskaper och ett gediget intresse för teknik? Vill du arbeta i en kundnära roll med att sälja lastbilar? DAF erbjuder dig en spännande roll i en familjär miljö med korta beslutsvägar!

Om företagetDAF Trucks N.V. är ett dotterbolag inom amerikanska PACCAR Inc., en av världens största tillverkare av tunga lastbilar. DAF tillverkar ett komplett sortiment av dragbilar och lastbilar, för att kunna erbjuda rätt fordon för varje transporttillämpning.

Nordic Truckcenter är generalagent för DAF lastbilar och har kontor, säljkår samt ett nätverk av servicepartners i Sverige, Norge och Finland . Kontoret du kommer att ha din bas på ligger i ljusa fina lokaler i Västberga.

ArbetsuppgifterI rollen som lastbilsförsäljare bygger du din egen portfölj genom nykundsbearbetning och tar action på allt från ljumna till varma leads för att optimera chansen till att få igenom ett avtal. Arbetsuppgifterna inkluderar således allt från prospektering, mötesbokning till offertförberedelser.

Kontakten med kunder sker såväl fysiskt som över telefon/mejl och du har i rollen ett eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar.

Du arbetar i området norr om Stockholm.

Formella krav
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av försäljning mot företagskunder
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Meriterande med lastbilskörkort
  • Meriterande med tekniskt intresse
För att lyckas i rollen som lastbilsförsäljare ser vi att du motiveras av att göra affärer samt bygga långsiktiga relationer med kunder. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika produkt kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj och nå dina uppsatta mål. Rollen som lastbilsförsäljare kräver även en flexibilitet och uthållighet då ett sälj kan ta tid.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Nordic Truckcenter.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västberga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, account manager, am, budget, prospektering, analys, leads, kundportfölj, säljteam, kam, nykundsbearbetning, kundansvarig, försäljning, teknik, motorer, lastbil, DAF, truckcenter,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.