Larmtekniker / inbrottslarm / passersystem till SafeTeam

Larmtekniker / inbrottslarm / passersystem till SafeTeam

Har du erfarenhet som larmtekniker med ansvar för installation till driftsättning av både inbrottslarm- och passersystem? Är du teknikintresserad och trivs i en varierad roll med där du agerar expert i allt från att dra kabel till driftsättning och service av system? Nu söker vi en kunnig larmtekniker till SafeTeam i Stockholm.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SafeTeam.

Om företagetSafeTeam erbjuder säkerhetslösningar för flerbostadshus, företag och offentliga fastigheter. De erbjuder allt från lås, inbrottsskydd, passersystem, larm och kamerabevakning till dörrautomatik. SafeTeam kan allt som rör säkerhet i och kring fastigheter. De har kompetens och resurser att utforma, installera och underhålla avancerad säkerhetsteknik. SafeTeam har funnits i över 50 år, så kunskap och erfarenhet finns det gott om. SafeTeam är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför arbetar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Läs mer på www.safeteam.se

Du tillhör ett team om elva tekniker samt en avdelning om totalt 30 personer, inklusive tekniker, projektörer, koordinatorer och avdelningschef. I rollen utgår du hemifrån men SafeTeam har även kontor i Johanneshov och Spånga.

ArbetsuppgifterSom larmtekniker hos SafeTeam ansvarar du för allt från installation till driftsättning och service för larm- och passersystem samt till viss del CCTV. Du äger hela processen från ax till limpa vilket innebär att du monterar och installerar produkterna för att sedan driftsätta systemet. Du åker ut på varierande uppdrag av olika storlek hos olika kunder inom både offentlig- och privat sektor. Exempel på kunder är myndigheter, kommuner, privata fastighetsbolag och bostadsrättföreningar i Stockholm. Du arbetar främst med fabrikat som Axema, Aptus, RCO, Milestone, Axis, Power & NEO-serien samt SPC.

I din roll arbetar du både med planerade projekt och akuta serviceutryckningar. Dina dagar varierar eftersom du i vissa perioder arbetar i schemalagda projekt medan du i andra perioder svarar på inkommande servicebehov hos kund. Du agerar expert i frågor kopplat till inbrottslarm- och passersystem ute hos kund där du både jobbar i team med andra kollegor och ibland på egen hand. Det finns alltid en kundansvarig projektledare eller ett bemannat servicecenter att vända dig till vid behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst två års erfarenhet som larmtekniker
  • Minst två års erfarenhet av installationer och driftsättning av larm- och passersystem
  • Goda kunskaper inom svagström
  • Goda datakunskaper
  • Körkort B
  • Erfarenhet från något av passersystemen Axema, Aptus, Assa Abloy ARX eller RCO är meriterande
  • Erfarenhet från något av larmsystemen från Power & NEO-serien samt SPC är meriterande
För att trivas i rollen som larmtekniker tror vi att du är en positiv och lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som till kollegor. Du är ordningsam, gillar struktur och är noggrann i ditt arbete. Vidare bidrar du till den fina laganda och härliga stämning som råder hos SafeTeam. Slutligen är du van vid att hålla i flera projekt samtidigt samt att självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Johanneshov eller Spånga (i rollen utgår du dock hemifrån)
Lön: Enligt överenskommelse

Eftersom SafeTeam är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap då en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: johanneshov, spånga, safeteam, stockhol, heltid, jobb, rekrytering, säkerhet, larm, larmtekniker, passersystem, CCTV, säkerhetsteknik, teknik, säkerhetslösningar
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!