Lagermedarbetare / lagerassistent till Leica Geosystem AB

Lagermedarbetare / lagerassistent till Leica Geosystem AB

Är du en självgående person med ett tekniskt intresse? Vill du dessutom arbeta i en varierande roll med stort eget ansvar och högt i tak? I rollen som lagermedarbetare hos Leica Geosystems erbjuds du en spännande och omväxlande tjänst.

Om företagetLeica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon - en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.8 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com

ArbetsuppgifterI rollen som lagermedarbetare arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter. Du är den som ansvarar för in- och utleveranser samt säkerställer att det är ordning och reda på lagret. Vidare ansvarar du för att uppdatera lagersaldot i företagets lagerflödessystem, SAP. Du spårar leveranser och sköter administrationen kopplat till Leicas uthyrningsaffär. I rollen ingår även att packa upp de gods som inkommer till lagret samt att paketera de ordrar som ska levereras till Leica Geosystems kunder.

Initialt är detta ett uppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Du kommer att arbeta i ett öppet kontorslandskap under kontorstider.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och gör dig förstådd på engelska
  • Meriterande om du är utbildad i transportfarligt gods, litiumbatterier
För att trivas i rollen motiveras du av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar egna initiativ och motiveras av att påverka, utveckla och sätta igång egna projekt. Vidare ser du inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och hålla struktur.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Leica Geosystem AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lagermedarbetare, lagerarbetare, lageradministratör, lager, plock, plockpersonal
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.