Lagermedarbetare/kundservicemedarebetare till Jetpak

Lagermedarbetare/kundservicemedarebetare till Jetpak

Letar du efter ett roligt arbete inom service? Trivs du dessutom i en social roll med ett högt tempo? Då är du rätt person för uppdraget som lagermedarbetare/kundservicemedarbetare hos Jetpak. Här erbjuds du en omväxlande arbetsplats där du snabbt får ta eget ansvar!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Jetpak har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Jetpak en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetJetpak är det enkla och snabbaste alternativet för expressleveranser. Jetpak täcker alla hörn i de nordiska länderna med representation på 140 orter och enbart i Sverige finns de på 36 orter. Att ta ett paket från A till B kan alla, men få gör det lika snabbt och med samma höga kvalitet och precision som Jetpak. Dom levererar snabbt alla dagar i veckan, dygnet runt, året runt och erbjuder också service i hela Norden och Europa med vidare anslutningar till hela världen. I Stockholm har dem kontor i Solna och Arlanda.

ArbetsuppgifterI rollen som lagermedarbetare hos Jetpak arbetar du med att ta emot och skicka gods. Du har även ansvar för att hantera deponet och andra aktuella dataprogram för lagret, registrera in- och utplock, sköta aviseringar för gods på lagret som senare ska köras ut till kund samt sköta hanteringen av tomemballage för företaget. I rollen arbetar du även med att sköta aviseringar och ansvar för det dagliga arbetet på Jetpaks lager i Stockholm.

I rollen stöttar du även Jetpak kundtjänst där du främst svarar i telefon och tar emot bokningar, frågor angående redan bokade ordrar, från kunder och chaufförer förekommer. Du hjälper dem då att lösa deras ärenden och förmedlar information som du finner i datorsystemet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning som senast till sommaren
  • Tidigare erfarenhet av service är starkt meriterande
  • God telefon-och datorvana
  • Du talar och skriver flytande på svenska
Vi tror att du som söker är en person som drivs av att leverera snabb och god service, och trivs bra i en social roll. Du har inga problem med att prata i telefon, utan ser det som en rolig del av arbetet. Därtill har du en fallenhet för att på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla information och hjälpa andra människor. Du tycker om när det är ett högt tempo i arbetet och kan med enkelhet prioritera mellan flera parallella arbetsuppgifter. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lagermedarbetare, kundtjänst paketleveranser, orderbokningar, order, telefon, heltid, Stockholm, Solna, Jetpak
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!