Lagermedarbetare / Heltidsjobb / Lager / Omgående start till Sellpy

Lagermedarbetare / Heltidsjobb / Lager / Omgående start till Sellpy

Är du tillgänglig omgående och vill arbeta på ett företag i framkant inom hållbarhet och miljötänk? Sellpy söker nu dig till deras lager i Rosersberg som kan börja omgående och vill arbeta heltid i minst 3 veckor!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 3 veckor. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Sellpy. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetSellpys vision är att göra det så tillgängligt och enkelt för alla att konsumera cirkulärt och ge sina prylar och kläder ett längre liv. De kan stolt titulera sig som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar med närmare 400 000 unika prylar och kläder på Sellpy.se. Sedan starten 2014 har Sellpy gett ett nytt hem till mer än 8 miljoner prylar och med en oändlig mängd begagnade varor som bara väntar på att säljas över hela världen, har vår resa precis börjat.

ArbetsuppgifterSellpy kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar. Sellpy fortsätter att växa så det knakar och har nu öppnat upp ett sprillans nytt lager i Rosersberg och därför söker de fler medarbetare. De rekryterar nu till deras operativa avdelning Outbound. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Sellpy i det dagliga flödet.
  • Ta emot säljkundernas inskickade prylar
  • Plocka, packa samt skicka ordrar till våra kunder
Formella krav
Hos Sellpy värderas inställning och drivkraft högre än erfarenhet från tidigare jobb!
  • Avslutad gymnasial utbildning, kunskaper i svenska
  • Arbetslivserfarenhet från lager eller butik är meriterande
  • Kan börja omgående och kan arbeta i minst 3 veckor
Du motiveras av att dagligen jobba mot höga och konkreta mål. Du sprider positiv energi till dina kollegor och trivs med att arbeta självständigt mot gemensamma team-mål. Du är effektiv, initiativtagande och gillar att jobba i ett högt tempo.

Övrig information
Start: Måndag 10 april 2021
Plats: Rosersberg, Stockholm
Omfattning: Heltid 40h /vecka, vardagar 08:00 - 17:00

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, lagermedarbetare, sellpy, order, admin, administration, omgående, heltidsjobb, student, studera, sommarjobb, sommar, Rosersberg, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!