Lagerarbetare till Abilia

Lagerarbetare till Abilia

Trivs du att arbeta i ett litet team med god sammanhållning? Är du en noggrann och driven person? Då kan rollen som lagerarbetare hos Abilia vara din nästa utmaning!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Abilia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Abilia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAbilia utvecklar, tillverkar och säljer hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar inom områdena kommunikation, kognition och omgivningskontroll och larm. De har kontor i Sverige, Norge, och Storbritannien samt exporterar sina produkter till ytterligare 20 länder. Abilia är ett företag som tror på ett socialt hållbart samhälle där jämlikhet och mångfald råder. De ger människor möjlighet att delta i samhället och använda sina förmågor att leva ett rikare liv.

ArbetsuppgifterI rollen som lagermedarbetare arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter i ett litet sammansvetsat team på fyra personer. Du arbetar bland annat med godsmottagning, skeppning och orderplockning. I rollen ingår även att packa upp det gods som inkommer till lagret samt att paketera de ordrar som ska levereras till Abilias användare runt om i världen. Andra uppgifter kan handla om att tulldeklarera ordrar, produktavsyning samt se till att det är ordning och reda på lagret. Ibland kan rollen även innebära att stötta upp kollegor i produktionsledet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • God data- och systemkunskap
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom skeppning, godsmottagning eller liknande område
För att trivas i rollen motiveras du av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har all information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar gärna egna initiativ och motiveras av att påverka, utveckla och sätta igång egna projekt. Vidare gillar du att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och hålla struktur. Slutligen trivs du att arbeta i ett mindre team med god sammanhållning.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lagermedarbetare, lagerarbetare, lageradministratör, lager, plock, plockpersonal, skeppning, godsmottagning, orderhantering, heltid, Solna, Abilia
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!