Lageransvarig / Lagermedarbetare / Lager / Truckförare till Techpoint

Lageransvarig / Lagermedarbetare / Lager / Truckförare till Techpoint

Har du erfarenhet av att köra truck och tycker om att arbeta strukturerat och organiserat? Som lageransvarig hos Techpoint erbjuds du en roll med stort eget ansvar där du tillsammans med en kollega har fullständigt ansvar för företagets lager i Vallentuna.

Om företagetTechPoint Systemteknik AB grundades 2000 och är ett dotterbolag till Johan Nordström Verktygsmaskiner AB. Företaget har sitt huvudkontor i Sollentuna och lager i Vallentuna samt lokala försäljningskontor i Linköping och Uppsala. Kärnverksamheten inriktas på att vara systemleverantör av skärande och hållande verktyg samt verkstads- och lagerutrustning till svensk industri men sträcker sig även till kunder inom andra segment där högsta kvalité premieras.

ArbetsuppgifterSom lageransvarig ansvarar du för företagets lager i Vallentuna tillsammans med en kollega. Du har övergripande ansvar när det gäller mottagning av leverans, ankomstkontroll, utskick av varor, orderhantering, inventering samt lasta och köra truck. Du registrerar ordrar, frakthandlingar och du arbetar i datorsystemet Visma. I rollen ingår en del montering av verktygsskåp samt dialog och nära samarbete med säljarna som plockar upp varor från lagret.

Formella krav
  • God vana av att köra truck. Meriterande med truckkort
  • God dator- och systemvana
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av lagerarbete
För att trivas i rollen har du ett stort intresse för branschen och företagets produkter. Då du arbetar mycket självständigt i rollen ser vi att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är duktig på att driva ditt arbete framåt på egen hand. Du är noggrann och strukturerad och trivs i en roll där du har möjlighet och påverka och utveckla rutiner. För att lyckas i rollen besitter du god problemlösningsförmåga och tycker om att bemöta problem och utmaningar från olika håll.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att TechPoint har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och TechPoint en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Vallentuna
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lagermedarbetare, lageransvarig, lager, truckförare, truckkörkort, truck, Techpoint, Vallentuna, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.