Lageransvarig / Arbetsledare till Areco Direct i Bandhagen

Lageransvarig / Arbetsledare till Areco Direct i Bandhagen

Har du tidigare erfarenhet av logistik- och lagerarbete? Har du en fallenhet att inge förtroende hos dina medarbetare? Är du engagerad och har em ambition att utvecklas? Vi söker en lageransvarig till Areco Direct i Bandhagen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Areco Direct.

Om företagetAreco koncernen bygger nu upp en egen distribution i Sverige genom grossistverksamheten Areco Direct. Areco Direct har på ett par år gått från två till tio filialer i Sverige, i Stockholm finns dem idag i Bandhagen och i mars 2021 öppnar ytterligare en filial i Spånga.

Areco Direct erbjuder ett brett och komplett produktsortiment inom affärsområdena Byggplåt, Ventilation och Handelsstål & Armering. Deras målsättning är att ständigt utveckla sortimentet så att det följer kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig främst till plåtslagerier, ventilationsföretag, verkstad- och industri samt lantbruk.

ArbetsuppgifterSom lageransvarig på Areco Directs filial i Bandhagen har du ett övergripande ansvar för lagret samt ett arbetsledaransvar för de övriga lagermedarbetarna. Främst arbetar du med in- och utgående samt förpackning av kundorder. Du planerar och organiserar lagret för att säkerställa ett optimalt och effektivt nyttjande av lagerytan med förbättringsprocesser i fokus. Vidare ansvarar du även för det administrativa gällande registrering och kontroll av inleveranser och inköpsfakturor. Som lageransvarig har du även kundkontakt och svarar på eventuella frågor som kan dyka upp när kunder är på plats. I denna roll rapporterar du till platschef.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av logistik och lagerarbete inom grossistverksamhet, meriterande med erfarenhet från liknande bransch/industri
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av ledarroll
  • Truckkort A & B
  • Körkort B
  • Mycket god kommunikationsförmåga i svenska, i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du har ett naturligt sätt att vara serviceinriktad och engagerad. Du har en god förmåga att hålla struktur och kan ta med ditt kvalitetsmässiga sätt att planera och organisera in till Areco Directs lagerenhet i Bandhagen. Som lageransvarig är det av vikt och en nyckelegenskap att du inger ett förtroende hos både interna kolleger som externa kunder och leverantörer. Du bidrar till framgång och arbetar för en god stämning i gruppen. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående i dina rutiner.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Bandhagen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:lageransvarig, arbetsledare, lager, lagermedarbetare, logistikmedarbetare, logistikansvarig, gruppledare, teamledare, Areco Direct
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!