LIA / Praktik / B2B / Sales Assistant / Säljassistent till Bravura

LIA / Praktik / B2B / Sales Assistant / Säljassistent till Bravura

Har du siktet inställt på att bli en framgångsrik säljare inom B2B? Studerar du försäljning och vill göra din LIA hos en av de främsta säljorganisationerna i branschen? Vill du vara med och skapa framgångsrika affärer och göra skillnad för både företag och människor? Bravura söker en driven student som under sin praktik vill skaffa sig erfarenheten och förutsättningarna för att på sikt vill bli vår nästa toppsäljare!Om företagetBravura har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida!

ArbetsuppgifterSom Sales Assistant under din LIA arbetar du dedikerat mot en av våra framgångsrika Senior Account Managers. Du får erfarenhet av att arbeta med en av de bästa i branschen i en engagerad och säljdriven miljö. Du får god insikt i B2B försäljning, förhandlingar, kundrelationer och säljprocessen. Ditt ansvar är att avlasta och assistera Senior Account Manager när det kommer till administrativa uppgifter. I rollen får du bland annat göra omvärlds- och konkurrensanalyser, prospektera, boka kundmöten samt uppdatera och registrera säljarens aktivitet. Såklart kommer du även att få delta på kundmöten, prisförhandlingar samt offertskrivande.

Vi erbjuder dig en miljö där du får utvecklas och skapa dig rätt förutsättningar för att på sikt kunna bli vår nästa framgångsrika Account Manager. Du får till en början introduktion och utbildning för att på bästa sätt komma igång.

Formella krav
  • Studerar B2B försäljning eller ekonomi
  • LIA på minst 10 veckor
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av försäljning, service och kundkontakt
Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

Om du sliter för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information
Start: VT 2020
Plats: Hornstull

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: LIA, Praktik, Sales Assistant, praktiktant, sälassistent, Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, business,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.