Löneadministratör / Lönekonsult till Techbolag

Löneadministratör / Lönekonsult till Techbolag

Har du erfarenhet inom löneadministration? Vill du arbeta för ett företag med familjär anda som har högt i tak? Är du intresserad av att jobba med intern löneadministration på ett internationellt bolag i expansionsfas.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Företaget.

Om företagetFöretaget är världsledande inom sin teknologi och har idag ca 300 anställda i Sverige. Företaget präglas av en prestigelös anda med högt i tak där medarbetarna inte räds för att kavla upp ärmarna.

ArbetsuppgifterI rollen som löneadministratör arbetar du självständigt med dina egna arbetsuppgifter men också i nära samarbete med resterande del av HR-teamet, som utöver denna roll består av en HR-chef och en HR-generalist. Ditt primära ansvarsområde innefattar ett helhetsansvar för löneadministration och pensionshantering, både för tjänstemän och arbetare. Du hanterar även frågor kring tid- och frånvarorapportering samt löpande support. Lönerna hanteras i Hogia.

Du har ett öppet sinne och en nyfikenhet då det även kan hända att man stöttar kollegor vid behov och i mån av tid. Företaget i sig har en entreprenörsanda, därmed uppskattas det om man kommer med förbättringsförslag på processerna man arbetar med och är med och utvecklar dem.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi eller liknande
  • Yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att ha arbetat med kollektivavtal
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet inom Hogia
Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad med en förmåga att självständigt driva processer. Vidare är du nyfiken och prestigelös i ditt sätt att arbeta och hjälper gärna dina kollegor med frågor eller funderingar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!