Löneadministratör / Extrajobb till Hagmans Tak

Löneadministratör / Extrajobb till Hagmans Tak

Har du erfarenhet som löneadministratör? Är du tillgänglig för arbete mellan den 2 - 13 augusti? Vi söker dig som vill jobba extra i sommar och som trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar för ditt arbete.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i två veckor. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Hagmans Tak.

Om företagetHagmans Tak arbetar inom tak- och entreprenadbranschen och startade för över 60 år sedan. Verksamheten består av sju lokala entreprenadföretag och finns idag etablerade runt om i hela Sverige. Totalt har företaget över 100 anställda och på kontoret i Stockholm arbetar idag cirka 30 personer. Företagets ambition är att med fokus på säkerhet, hälsa och trivsel erbjuda en stimulerande, rolig och inspirerande arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterSom löneadministratör ansvarar du för att kontrollera löneunderlag genom att sammanställa och registrera arbetstider från verksamhetssystemet Next till Visma. Du arbetar med leverantörsreskontra, inscanning av fakturor samt viss leveranshantering. Arbetstiderna är måndag till fredag 07.00-16.00 mellan den 2 - 13 augusti. Dessutom får du två introduktionsdagar under vecka 24 tillsammans med ordinarie löneadministratör.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet av löneadministration
  • Kunskaper i Visma
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Meriterande: erfarenhet av kollektivavtal inom byggbranschen
För att passa i rollen som löneadministratör tar du ett stort ägandeskap för dina uppgifter. Du är hjälpsam och flexibel i ditt arbete och ställer alltid upp för att stötta dina kollegor. Då du kan komma att vara ensam på kontoret har du lätt för att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du som person utåtriktad och noggrann och du är inte rädd för att ställa frågor och ta för dig i ditt arbete.

Övrig information
Start: 2 augusti
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Heltid, Stockholm, Löneadministration, Löneadministratör, Lönekonsult, Konsult, Visma, Sommarjobb, Extrajobb, Administration, Administratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!