Löne- och HR-administratör

Löne- och HR-administratör

Har du några års erfarenhet som löne- och HR-administratör och söker en spännande utmaning? Detta internationella företag söker en driven och engagerad administratör som vill arbeta operativt och proaktivt. Här erbjuds du en central roll där du kommer utmanas och utvecklas i takt med företaget.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget på en visstidsanställning på minst 12 månader.

Om företagetFöretaget är ett internationellt byggföretag. Vid intervju med Bravura kommer du att få reda på mer om företaget.

ArbetsuppgifterSom löne- och HR-administratör har du en bred och central roll i företaget. Ditt ansvarsområde kommer bland annat inkludera förberedelse och insamling av underlag inför lönekörning som du sedan lämnar över till en extern partner. Dessutom ska du se till att löner och olika ersättningar blir registrerade korrekt och i tid i lönesystemet. Du genomför självständigt löneadministrationen och beräknar löner för alla kategorier av anställda som består av både tjänste- och kollektivanställda. Du läser, tolkar och tyder kollektivavtal i samband med förberedelse av löneunderlag. Du är även delaktig i att agera stöd och support ut mot organisationen gällande lön och andra HR-relaterade frågor.

Utöver löne- och HR-administration kommer du ha en central roll i att dokumentera och ta fram processer samt processkartor över lönekörningen i Sverige. Därav ser vi att du trivs i en föränderlig miljö där du får arbeta med olika förbättringsprocesser.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 3-5 års erfarenhet eller mer som löne- och HR-administratör
  • Erfarenhet av att arbeta i ett HRM-system, exempelvis SuccessFactor, Workday eller liknande
  • Erfarenhet av att arbeta i ett lönesystem som Visma, Aditro, Hogia+ eller motsvarande
  • Erfarenhet av att arbeta med eller hos en lönesystemsleverantör, lönesupport, tjänsteleverantör/konsulthus, shared servicecenter
  • Intresse och fallenhet för system
  • Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Excel
För att trivas i rollen ser vi att du som person är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva idéer och projekt framåt. Du är inte rädd för att testa dig på nya tillvägagångssätt samt tycker det är stimulerande att bidra med förbättringar. Samtidigt tror vi att du är en strukturerad person med en förmåga att prioritera rätt saker i tid. Du är duktig på att hålla tidsramar och är mån om att arbeta tills jobbet är gjort. Vidare ser vi att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Söder om Liljeholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: löne- och hr-administratör, administratör, HR, lön, löner, löneadministratör, administration, ekonomi, finans, human resources, löneansvarig, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!