Kvalitetssäkrare / Administratör till Företagsbostäder

Kvalitetssäkrare / Administratör till Företagsbostäder

Har du erfarenhet av administrativt arbete och vill fortsätta utvecklas inom det i kombination med kvalitetssäkring av lägenheter? Hos Företagsbostäder erbjuds du en bred och varierad roll med många kontaktytor där du själv får planera och strukturera ditt arbete.

Om företagetFöretagsbostäder Sverige AB är ett ständigt växande företag som hyr ut lägenheter till Näringslivet med 25 års erfarenhet i branschen. För närvarande har de runt 2000 möblerade lägenheter i Stockholm, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Lund och Malmö. Företagsbostäders ambition är att vara marknadsledande som leverantör av möblerade lägenheter till näringslivet.

ArbetsuppgifterSom kvalitetssäkrare genomför du besiktningar och kvalitetssäkringar av lägenheterna vid utflyttning och inför inflyttning. Du kompletterar inventarier i lägenheterna så som prydnad och köksmaterial etc. I rollen ingår återrapportering till städbolaget med anmärkningar och du lägger eventuella arbetsorder till uteförvaltning på åtgärder som ska göras innan inflyttning. Du stämmer av förändringsbehov och fastigheternas allmänna ytor efter gjorda besiktningar. Till dina arbetsuppgifter hör även beställningar och inköp av inventarier till lägenheterna, ta emot och kontrollera leveranser samt i viss mån ta emot felanmälningar via mail och telefon.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • B-körkort för manuell växellåda
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av städning
För att trivas i rollen är du självgående och du besitter en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Då rollen innebär mycket kontakt både internt och externt besitter du en god samarbetsförmåga och du är social och har lätt för att kommunicera med andra. För att vara framgångsrik i rollen är du serviceinriktad och då det är en bred och varierad roll är du flexibel och har lätt för att skifta mellan olika arbetsuppgifter.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Företagsbostäder.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Jönsson på hanna.jonsson@bravura.se. Har du frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kvalitetssäkring, kvalitetssäkrare, administration, administratör, besiktning, lägenheter, företagslägenheter, Företagsbostäder, bostäder, städning, städ, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.