Kvalitetsansvarig / Kvalitetskoordinator

Kvalitetsansvarig / Kvalitetskoordinator

Har du tidigare erfarenhet som kvalitetsansvarig och vill jobba på ett företag som ligger i framkant gällande miljö- och hållbarhetstänk? Här erbjuds du en viktig roll där du får ta stort eget ansvar.

Om företagetNordic Green Energy är en starkt växande leverantör av grön el från förnybara energikällor som vatten, vind och sol. Tillsammans med deras moderbolag, Troms Kraft, och deras dotterbolag i Finland har de redan idag en stark position i Norden med kunder bland såväl hushåll, företag, föreningar och offentliga verksamheter. Genom att möta kundens förväntan på flexibilitet, förutsägbarhet och hög servicegrad med prisvärda, moderna och miljöriktiga lösningar upplever de ett växande intresse för Nordic Green Energys produkter.
Nordic Green Energy befinner sig i tillväxtfas och behöver nu någon som stärker upp i kvalitetsarbetet. Rollen som kvalitetsansvarig är av stor betydelse i företaget och du kommer själv få vara med och påverka utvecklingen.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetsansvarig är ditt huvudsakliga ansvarområde kvalitetsuppföljning av försäljning. Du säkerställer löpande hur företagets externa säljbolag genomför säljsamtal/säljmöten. Detta genom att lyssna på genomförda samtal men även följa med på fysiska möten. Vidare ansvarar du för att kontrollera avtalsunderlag och följa upp säljbolagens egna kvalitetsuppföljningar. Som kvalitetsansvarig ingår även att genomföra och följa upp kvalitetsundersökningar med konsumenter genom löpande göra digitala undersökningar samt djupintervjuer. Utifrån resultaten och analysen av kvalitetsarbetet ansvarar du självständigt för att ge feedback och ta fram och genomföra utbildningar. Du ansvarar även för att utveckla och förbättra metoder, verktyg och rapportering för kvalitetsuppföljning av konsumentförsäljning. Vidare förekommer det en del resande inom Sverige.

Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet av motsvarande roll
  • Erfarenhet från direktförsäljning/butikförsäljning/kundtjänst
  • Erfarenhet av el branschen är meriterande
  • Flytande svenska i tal och skrift
För att lyckas i rollen har du en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänkta/långsiktiga relationer. Då du i rollen har många olika kontaktytor förstår du vikten av god kommunikation och du har förmågan att uttrycka dig tydligt och välformulerat. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Vidare ser vi att du har förmågan att leda och motivera andra och få med dig andra människor för att skapa goda resultat.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Nordic Green Energy har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nordic Green Energy en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsansvarig, kvalitetssäkrare, el, heltid, kvalité, ansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.