Kundtjänstmedarbetare till Fastighetsägarna Service

Kundtjänstmedarbetare till Fastighetsägarna Service

Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt och service? Trivs du i en roll med tydligt uppsatta mål och vill arbeta i ett sammansvetsat team? Vi söker dig som vill arbeta i en motiverande tjänst som kundtjänstmedarbetare hos Fastighetsägarna Service!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Fastighetsägarna service.

Om företagetFastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och deras passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet de vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Fastighetsägarna Service jobbar med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. De omsätter i dagsläget 290 miljoner kronor per år och är 250 medarbetare.

De sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för bolaget att medarbetarna mår bra - varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i deras egna lokaler och de har även ett fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

ArbetsuppgifterI rollen som kundservicemedarbetare är du en viktig nyckelspelare gentemot bolagets kunder och medlemmar. Du har kontakt med kunder och medlemmar primärt över telefon men också till stor del via bolagets ärendehanteringssystem, boendeapp och kundportal. Du hanterar frågor som gäller avgifter och hyresavisering, felanmälan och medlemserbjudanden. Ditt främsta fokus är kundnöjdhet och att göra det enklare och smartare för kunden. Under ena delen av arbetsdagen besvarar du inkommande samtal och under den andra delen av dagen hanterar du även en del administrativt. Vidare är du också delaktig i att utveckla och förbättra bolagets arbetssätt.

Du kommer till en härlig grupp om sex personer som peppar varandra och jobbar teamfokuserat.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom service
  • God telefon, data- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
I rollen som kundtjänstmedarbetare förväntas du ta egna initiativ och vara nyfiken och söka information. Du tar ansvar och driver självständigt och med engagemang ditt arbete framåt. Du älskar att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Fridhemsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Customer Success, service, kundservice, kundtjänst, fastighetsservice, Fastighetsägarna Service, Fridhemsplan, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!