Kundtjänstmedarbetare / support / service till Skruvat Reservdelar

Kundtjänstmedarbetare / support / service till Skruvat Reservdelar

Är du serviceinriktad med god förståelse för kundens behov samt har ett brinnande bilintresse? Söker du ett arbete med möjligheter att utvecklas? Skruvat Reservdelar söker nu en fordonskunnig kundtjänstmedarbetare till deras produktteam.

Om företagetSkruvat Reservdelar är en webbshop för bildelar, reservdelar och biltillbehör som riktar sig mot både verkstad och konsument. Sedan starten i Sverige 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Som medarbetare sitter du i trivsamma lokaler i Alvik med cirka 40 härliga och hjälpsamma kollegor. Företaget anordnar ofta trevliga tillställningar och präglas av god stämning och positivitet.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal och svarar på mail. En stor del av företagets framgång beror på deras strålande service till sina kunder och det är därför viktigt att du som söker är en hjälpsam och serviceinriktad person med ambitionen om att ge förstklassig support. Ärenden som du behandlar innefattar frågor gällande order samt frågor om produkterna. Du kommer därmed vara delaktig i att ge kunderna råd och tips inför deras val av däck, fälj och andra reservdelar. I denna roll erbjuds du möjligheten att växa inom företaget och axla nya roller i takt med att de blir tillgängliga.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Genuint intresse för bilar / motor / fordon
  • Erfarenhet av liknande roll eller andra servicerelaterade yrken
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Mycket goda kunskaper i finska/norska
  • Meriterande ifall du har arbetat som mekaniker / fordonstekniker
För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare är du självgående och målinriktad då du tar mycket eget ansvar för ditt arbete. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och har god problemlösningsförmåga då rollen kräver att du ska förstå kunders behov samt finna bästa lösningen på deras problem. Då det under högsäsong kan bli mycket att göra ser vi även att du tycker om högt tempo samt är strukturerad och noggrann.

Övrig information
Start: 7 juni
Plats: Stockholm, Alvik
Lön: Enligt Överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundmottagare, kundtjänst, kundservice, administration, heltid, support, bil, mekaniker, service, support, fordon, motor
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.