Kundtjänstmedarbetare / Kundtjänst / Kundservice / Service

Kundtjänstmedarbetare / Kundtjänst / Kundservice / Service

Är du en lättlärd person som trivs i en roll där du får hjälpa och supportera kunder i olika ärenden? Är du dessutom positiv och driven och har möjlighet att starta omgående? Sök tjänsten idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker nu kundtjänstmedarbetare till ett elnätsbolag i Nacka. Bolaget är sedan 1952 kommunalägt och ingår i en lokal koncern. Deras primära uppgift är förvaltning och drift av elnät. Idag har bolaget cirka 35 anställda och personalen består av bland annat elmontörer, tekniker och kundtjänstmedarbetare. Företaget präglas av ett härligt arbetsklimat med familjär stämning.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ta emot inkommande samtal och mail från företagets kunder. Som kundtjänstmedarbetare får du möjlighet att arbeta i en förmånlig organisation med fokus på hög service. På företagets kundtjänstavdelning arbetar du tillsammans med trevliga och ambitiösa kollegor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieexamen
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom service. Meriterande om du tidigare arbetat med service över telefon eller mail
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Vi söker dig som har lätt för att förmedla service över telefon och arbetar dedikerat med noggranna lösningar gentemot kunderna. Vidare ser vi att du är trygg i dig själv och tar dig an nya arbetsuppgifter på ett självsäkert och enkelt sätt. I din arbetsroll är du flexibel och effektiv och du är van att arbeta med tydlig dialog, både över telefon samt i skrift. Slutligen ser vi att du är en person som arbetar strukturerat och har en förmåga att driva på processer framåt själv.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Nacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, kundservicemedarbetare, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, service, kunder, kundkontakt, telefon, support, heltid, nacka, stockholm, mail
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.