Kundtjänstmedarbetare / Kundservicemedarbetare / Helgjobb / Extrajobb

Kundtjänstmedarbetare / Kundservicemedarbetare / Helgjobb / Extrajobb

Har du erfarenhet av service eller tidigare erfarenhet av kundservice? Då har du nu en stor chans att komma in på ett välkänt företag och bli en del av deras nya storsatsning! Vi söker dig som söker ett extrajobb och vill jobba varannan helg samt extra vid behov. Start är omgående - välkommen med din ansökan redan idag!

Om företagetFöretaget är ett välkänt företag inom bilindustrin och kommer nu att göra en storsatsning. De skapar en tjänst som ger människor personlig och pålitlig tillgång till bilar, på användarnas egna villkor.

ArbetsuppgifterI rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med med förstklassig service gentemot företagets kunder och har ett rullande schema varannan helg samt jobba extra vid behov. Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ansvara för att ta emot inkommande ärenden från kunderna. Du arbetar primärt via chatt och telefon för att ge kunderna bästa tänkbara service och svar på deras frågor.

Denna roll omfattar arbetstiderna 08:00 - 22:00, lördag och söndag, samt övriga röda dagar/helgdagar. Arbetspassen fördelas exempelvis upp mellan dag- och kvällspass. Vi ser gärna att du vill och kan arbeta varannan helg.

Formella krav
  • Pågående studier alternativt annan huvudsaklig sysselsättning
  • Erfarenhet av servicerelaterat arbete
  • Starkt meriterande med erfarenhet från kundservice/kundtjänst
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att du har ett stort intresse för att hjälpa andra. Du har förmågan att lösa problem effektivt och motiveras av att leverera lösningar. Du är van vid att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerad sätt. Vidare är du öppen för förändring och har förmågan att anpassa ditt agerande utifrån situation.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på deltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående, i början på maj
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, kundtjänst, deltid, extrajobb, helgjobb, service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.