Kundtjänst / kundservice till företag i centrala stockholm

Kundtjänst / kundservice till företag i centrala stockholm

Talar du flytande finska och behärskar svenska? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom service och kundtjänst.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker kundtjänstmedarbetare för företags räkning och du kommer vid ett inledande samtal att få reda på vilket företag det är.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare har du löpande kontakt med företagets finsktalande kunder och ansvarar för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon, mail och chatt. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och du administrerar sedan ärendena i affärssystemet.

Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion och utbildning för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system. Du har sedan ett ansvar gentemot de finska kunderna men ingår samtidigt i ett team om 13 personer.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Flytande i tal och skrift på finska och svenska alternativt engelska
  • God dator- & systemvana
Vi söker dig som befinner sig i början av din karriär och brinner för service och kundbemötande. Du är genuint engagerad och flexibel mot kunder såväl som dina kollegor. Vidare är du prestigelös teamspelare som stöttar där det behövs samt trivs i ett högt tempo. Arbetsplatsen präglas av en positiv attityd och en målinriktad inställning och vi tror att du delar denna inställning till arbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: finsktalande, kundservice, kuntjänst, service, Stockholm, heltid, customer care, kundsupport
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.