Kundtjänst / Kundsupport / Kundservice till Rehband

Kundtjänst / Kundsupport / Kundservice till Rehband

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice? Trivs du dessutom med att arbeta på ett mindre företag där du får möjlighet att påverka? Hos Rehband erbjuds du en bred och varierande roll med stort eget ansvar.

Om företagetRehbands produkter är utvecklade genom omfattande forskning varifrån en kan förvänta sig högsta kvalitet, funktion och design. Med ett dedikerat forskningsteam, textilingenjörer och egna europeiska fabriker, utvecklar Rehband marknadsledande produkter för att skapa bättre förutsättningar för fysisk aktivitet och en aktiv livsstil.

Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning. Rehband är ett erkänt och älskat varumärke bland idrottsutövare på alla nivåer, i mer än 50 länder runt om i världen. Utöver rehabiliteringsfokuserade produkter, inriktar sig Rehband även på att ta fram produkter för att preventivt förebygga skador. Genom innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att nå sin fulla potential, vare sig det handlar om rehabilitering av befintlig skada eller att nå nya framgångar med din träning.

ArbetsuppgifterSom kundtjänstmedarbetare hos Rehband erbjuds du en bred och varierad roll med stort eget ansvar. I rollen arbetar du med inkommande förfrågningar från både privatpersoner, befintliga kunder och distributörer till företaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är orderhantering samt besvara kundärenden via telefon och mail. Vidare har du även en koordinerade roll där du ser till att kunden har korrekt information om kommande leveranser. Till dina arbetsuppgifter hör även fakturahantering samt hantering av reklamationer och returer. Då Rehband är ett mindre företag erbjuds du stora möjligheter att påverka i företaget i stort genom dina insikter kring kundhanteringen.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kundservice eller administration
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, med fördel SAP
  • Flytande i tal och i skrift i både svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att supportera och hjälpa andra i ditt arbete. I och med att du i rollen arbetar med produkter som skapar bättre förutsättningar för fysisk aktivitet ser vi gärna att du har ett intresse för sport. Du är självgående, ansvarstagande och har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det med hög kvalité och struktur. Då du i rollen har flera kontaktytor, både internt och externt, är du social och har god kommunikativ förmåga, samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. Slutligen har du lätt för att anpassa dig och en vilja att utvecklas, både i rollen och som person.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Rehband har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Rehband en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, service, kundsupport, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.