Kundtjänst / Kundservice / Kundsupport till IDEMIA Sweden AB

Kundtjänst / Kundservice / Kundsupport till IDEMIA Sweden AB

Är du en driven och serviceinriktad person med tidigare erfarenhet av arbete med kundservice? Trivs du med telefon som främsta arbetsverktyg och tycker om att sätta kunden i första hand? Då är rollen som kundtjänstmedarbetare hos Idemia något för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Idemia.

Om företagetIDEMIA är internationellt marknadsledande företag inom betal- och identifikationslösningar med över 15 000 anställda i 180 länder världen över. IDEMIAS kunder återfinns inom både den offentliga och privata sektorn. I Sverige har IDEMIA 120 medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och du administrerar sedan ärendena i affärssystemet. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och du ansvarar för att dina ärenden blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen.

Du ingår i ett mindre team och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. I rollen uppmuntras du bidra med dina idéer och förslag på förbättring i befintliga processer och system. Arbetsplatsen präglas av en god teamkänsla och av att ha roligt på jobbet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet från servicerelaterade yrken
  • Flytande i tal- och skrift på svenska och engelska
  • God system- och datorvana
  • Tidigare erfarenhet av projektledning är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av Microsoft AX är meriterande
Som person har du ett intresse och en förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Vidare är du öppen för förändringar och har förmågan att handla och agera utifrån olika situationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!