Kundtjänst / Kundservice / Deltid / Extrajobb / Student / Bank / Finans

Kundtjänst / Kundservice / Deltid / Extrajobb / Student / Bank / Finans

Är du student med erfarenhet av service och lockas av att jobba deltid inom bank och finans? Hos Santander erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter både i rollen och inom företaget på sikt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Santander. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om företagetSantander Consumer Bank är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner och den största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Santander har i dag 117 miljoner kunder, över 13 000 filialer och mer än 180 000 anställda. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander i Sverige har 450 medarbetare med kontor i Stockholm. Stockholmskontoret präglas av en god gemenskap och aktiv livsstil. De erbjuder gym och gemensamma träningsmöjligheter både på och utanför arbetsplatsen.

ArbetsuppgifterSom kundsupport arbetar du med inkommande samtal och mail från bankens både befintliga och potentiella kunder. Ärendena berör främst företagets produkter gällande lån, kreditkort och försäkringar. Du ingår i ett team med en närvarande teamleader som motiverar och ger dig stöd i arbetet. Du arbetar efter tydligt uppsatta mål och får dagligen statistik kring dina utförda samtal och försäljningssiffror. I rollen arbetar du nära teamet och det anordnas ofta peppande tävlingar både på individuell- och gruppnivå. Hos Santander erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter i rollen och inom företaget på sikt. Anställningen inleds med en gedigen utbildning.

Arbetet är förlagt vardagar mellan 08.30 - 17.00 och du arbetar cirka två dagar i veckan.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet från servicerelaterat arbete
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av telefon som arbetsverktyg
  • Erfarenhet av att ha arbetat med merförsäljning
  • Kunskap inom andra språk (gärna spanska)
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att supportera och hjälpa andra i ditt arbete. Du är självgående och har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det med hög kvalité. Då rollen innebär uteslutande både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen är du målinriktad och motiveras av att prestera högt.

Övrig information
Start: 12 februari
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, bank, finans, service, sälj, försäljning, telefon, lån, försäkring, handläggare, lånehandläggare, heltid, Solna, Stockholm, Santander
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.