Kundtjänst / Admin till Flowbird

Kundtjänst / Admin till Flowbird

Har du arbetat inom service eller annan kundnära roll och är på jakt efter nästa steg i karriären? Vi söker dig som trivs i en supporterande och serviceinrikad roll. Som kundtjänstmedarbetare hos Flowbird erbjuds du en roll där du får kombinera service och problemlösning i ett globalt bolag med familjär känsla i teamet.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Flowbird har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Flowbird en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete

Om företagetFlowbird är ett globalt och världsledande företag som erbjuder effektiva parkeringslösningar genom innovation, öppenhet och pålitlighet. Deras ambition är att göra det enkelt, smidigt och tryggt för alla att parkera. Deras helhetslösningar är framtagna för att hjälpa till att hålla städer i rörelse och se till att människor har tid att ägna sig åt det som är viktigt för dem. Därav hittar du deras produkter och tjänster i över 40 länder: exempelvis på Chicagos gator, vid skidbackarna i Falun eller på stränderna i Sydney. Sedan starten 1955 har Flowbird gått i bräschen för framtidens parkeringslösningar och håller än idag denna position.

ArbetsuppgifterKundtjänsten hos Flowbird behandlar ärenden och frågor kopplat till Flowbirds appar och webbtjänster. I rollen ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din primära arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kund samt att administrera i olika affärssystemen. Ärenden behandlar bland annat frågor gällande betalkort och inloggningar.

Du erbjuds en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. I rollen uppmuntras du bidra med dina idéer och förslag på förbättring i processer och system.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 0,5 - 2 års erfarenhet av kundservice
  • Du trivs med telefon och dator som främsta arbetsverktyg
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Norska och finska är meriterande
  • Erfaraenhet av ledarskap är meriterande
För att lyckas i rollen tror vi att du som person är bra på att kommunicera, är uppmärksam och tillmötesgående i kunddialoger. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar samtidigt som du motiveras av att ge förstklassig service. Du trivs att ta mycket egna initiativ, agera problemlösande och har förmåga att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp och stöttar ditt team.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, service, kundsupport, customer servicem customer support, kundkoordinator, telefon, administration, heltid, Stockholm, Flowbird
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!