Kundsupport / kundtjänstmedarbetare / kundtjänst

Kundsupport / kundtjänstmedarbetare / kundtjänst

Är du serviceinriktad och kommunikativ? Har du erfarenhet av liknande roll inom bank/finans eller ekonomi? Vi söker nu en kundsupport till vårt kundföretag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att kundföretaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är en ledande aktör inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder företaget de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder dem, via deras samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.

ArbetsuppgifterI rollen som kundsupport ingår du i ett team om nio personer. Teamet ger primärt service och support till företagets kunder som till stor del är internationella koncernbolag, men även svenska och norska bolag/dotterbolag. I rollen ansvarar du för att vägleda företagets kunder i internetbanken och hanterar frågor som berör bankgirotjänster, fil- och betallösningar samt konto- och likviditetsprodukter. Gruppen du tillhör ansvarar för att kundens löpande frågor och banktjänster blir besvarade på bästa sätt. Arbetet består även till stor del av att ta emot uppdrag från andra avdelningar, utreda problemställningar, hantera ändringar och avsluta existerande produkter och tjänster samt självständigt implementera enklare produktutbud.

Du har en central och viktig roll mellan företagskunden och banken. I tjänsten finns möjlighet att snabbt lära sig bankens produkter och tjänster och ta del av vad som sker inom det alltmer viktiga och föränderliga området med betalningar, likviditetshantering och konton.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från liknande roll inom bank/finans alternativt arbetat på ekonomiavdelningen på kundsidan.
  • Erfarenhet av servicerelaterat arbete
  • God förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Meriterande med kunskaper inom XML, bankgiro eller betalningar.
Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och du lämnar inget ogjort. Vidare har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till kundnöjdhet. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och är bekväm med att ha daglig kontakt med kunder via telefon och mail. Slutligen ser vi att du är nyfiken som person och har viljan att lära dig och utvecklas.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, finans, bank. Support, XML, bemanning, konsultuppdrag, heltid, omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.