Kundsupport / backoffice / avtal inom finans till stor koncern

Kundsupport / backoffice / avtal inom finans till stor koncern

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och brinner för att leverera god service? Vi söker nu serviceinriktade personer som trivs i en varierad roll med stora utvecklingsmöjligheter på ett väletablerat och marknadsledande företag.

Om företagetFinansbolaget bedriver verksamhet i hela Norden och erbjuder finansierings- och paketeringslösningar till moderbolagets kunder. De bidrar till ökad lönsamhet och ökad säljkraft, för såväl moderbolaget som för externa samarbetspartners och återförsäljare. Deras slagkraftiga portfölj skapar kundnytta i form av behov, funktion och pris. Tjänsten är på företagets huvudkontor i Stockholm där du får arbeta i en händelserik arbetsmiljö och erbjuds stora möjligheter att utvecklas.

ArbetsuppgifterI rollen som Contract Specialist arbetar du på företagets backoffice-avdelning. Arbetet består av många olika uppgifter som exempelvis att besvara inkommande ärenden via telefon och mail, registrering av avtal, betalning av leverantörsfakturor, hantera inkommande post, fakturascanning, framtagning av rapporter samt olika beräkningar av finansiell karaktär.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från kundtjänst, meriterande inom bank och finanssektorn
  • Goda kunskaper i Excel och god systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, meriterande med finska
  • Meriterande med erfarenhet från finansbranschen, avtalshantering och/eller leasingadministration samt kunskaper inom intäktsstyrning och resultatpåverkan
Stor vikt kommer att läggas vid personlighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är serviceinriktad och mån om att alltid sätta kunden i fokus. För att trivas i rollen är du snabbtänkt, logiskt tänkande och har en god problemlösningsförmåga. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du är trygg i din yrkesroll. Vi söker dig som har ett metodiskt och proaktivt arbetssätt samt som trivs i en föränderlig miljö.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Financial Contract Specialist, ekonomi, finans, backoffice, administratör, leasing, telekom, leasingadministratör, contract, Excel, kundtjänst, kundservice, service, administratör, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.