Kundsupport / Leveransansvarig / Administratör till Trane Sweden

Kundsupport / Leveransansvarig / Administratör till Trane Sweden

Har du erfarenhet av administrativt arbete och har ett stort intresse för teknik och vill lära dig mer? Trivs du i en stödjande roll både internt och externt? Hos Trane erbjuds du en bred och varierad roll där du självständigt ansvarar för ditt arbete.

Om företagetTrane är ett av världens största internationella tillverkare av kylaggregat till industrier. Totalt är de runt 25 000 anställda internationell varav majoriteten sitter i USA. Trane utmärker sig genom sina kvalitativa produkter på marknaden och det är ett innovativt företag som utvecklar nya produkter varje år. Tjänsten är placerad i deras nyrenoverade lokaler i Skarpnäck och du tillhör teamet i Sverige som består av totalt sju personer.

ArbetsuppgifterI rollen som kundsupport har du ett brett ansvarsområde där du på egen hand driver ditt arbete framåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar offertbearbetning, orderhantering, leveransövervakning och kundsupport. Rollen är administrativ till sin karaktär och du arbetar med att registrera och dokumentera kostnader och andra siffror för att sedan skicka underlaget vidare inom organisationen. Hos Trane erbjuds du att arbeta på en mindre arbetsplats med högt i tak i kombination med internationell business och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar med välkända kvalitetsprodukter inom HVAC med stor potential på den svenska marknaden.

Formella krav
  • Några års erfarenhet av administrativt arbete, meriterande inom order eller leverans
  • Teknisk kunskap och intresse
  • God system- och datorvana
  • Flytande svenska och engelska i tal och skift. Koncernspråk är engelska
  • Meriterande med teknisk utbildning alternativt en bakgrund som tekniker
  • Meriterande med erfarenhet från HVAC eller liknande bransch
För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann och duktig på att strukturera upp ditt arbete. Då du är ensam i rollen är du självgående och tycker om att driva ditt arbete framåt på egen hand. Du har lätt för att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter och du är flexibel i ditt arbete då rollen är bred till sin karaktär. Vidare är du öppen för förändringar och kommer gärna med egna initiativ och förslag på förändringar.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Trane Sweden.

Start: Omgående
Plats: Skarpnäck
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, leveransansvarig, kundsupport, leverans, trane sweden, kundservice, offertbearbetning, orderhantering, leveransövervakning, HVAC, kylaggregat, industri
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.