Kundsupport / Kundtjänst

Kundsupport / Kundtjänst

Är du driven och trivs i en roll med kundkontakt? Vill du få chansen att växa inom ett ungt och expansivt företag inom servicesektorn? Jordgubbsprinsen söker nu en driven säljande kundtjänstmedarbetare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Jordgubbsprinsen.

Om företagetJordgubbsprinsen flyttservice drivs av en stark ambition av att ge sina kunder en fulländad kundupplevelse. De är ett familjeföretag som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm, Linköping och Norrköping. De brinner för service från första kontakten och genom hela processen ligger deras fokus på kunden.

Jordgubbsprinsen drivs av en stark vilja att göra världen lite bättre. De utför alla sina tjänster med ansvar, engagemang och glädje. Med miljön i fokus gör de alltid sitt yttersta vid varje kundkontakt.

Att arbeta på Jordgubbsprinsen innebär att sätta en stolthet i att hjälpa deras kunder och ge dem excellent service. Du kommer jobba med kollegor som hela tiden vill utvecklas och nå nya höjder och tillsammans gör Jordgubbsprinsen detta möjligt. De flyttar inte bara kunders möbler, de "Flyttar kungligt", alltid med kundens bästa i fokus.

ArbetsuppgifterSom säljande kundtjänst hos Jordgubbsprinsen arbetar du på en energifylld arbetsplats omgiven av engagerade och hjärtliga medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ha den första kontakten mot kund och är därmed en representant för varumärket. Du tar primärt emot inkommande samtal samt inkommande förfrågningar gällande flytt- och städhjälp. Därtill administrerar du orders och ansvarar för uppföljning av offerter. Det förekommer även hembesök vid förfrågan av flytt och städ av större boenden där du sedan tar fram offertförslag. Det viktigaste i ditt arbete är att bemöta kunden med lyhördhet och engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Du ansvarar för verksamhetens försäljning och kundservice samtidigt som du driver och utvecklar nya säljkanaler samt arbetar med merförsäljning till befintliga kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Intresse för serviceinriktad arbete, meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet av serviceinriktad arbete
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av säljande kundservice eller samt från städbolag
För att trivas i rollen ser vi att du är driven och social. Du trivs med att ha den primära kontakten med företagets kunder och att ge excellent service. Du har förmågan att vara ödmjuk och lyssnar in kundens behov. Som person gillar du att vara hjälpsam och engagerad där du ställer upp för andra. Du arbetar på ett strukturerat sätt samtidigt som du trivs att arbeta i ett högre tempo.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Hägersten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundsupport, service, kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundservicemedarbetare, service agent, sälj, customer support, flytt, städ
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!