Kundsupport / Kundrådgivare till Coredination

Kundsupport / Kundrådgivare till Coredination

Är du en nyfiken person med ett tekniskt intresse? Vi söker dig som vill arbeta med support av mjukvarulösningar och applikationer. Du erbjuds en arbetsmiljö präglad av samarbete och stor personlig utveckling. Här får du möjlighet att vara med på en tillväxtresa med goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coredination AB.

Om företagetCoredination startade 2010 och är ett produktbolag som utvecklar och levererar en molntjänst som underlättar samordningen och hanteringen av jobb för företag med personal ute i fält. Molntjänsten effektiviserar kundernas kommunikation mellan ledning och fält och underlättar för kundernas arbete med bland annat fakturering och dokumentation. Coredinations kunder består bland annat av stora byggföretag, transportörer och maskinuthyrare.

ArbetsuppgifterI den här rollen är din huvudsakliga arbetsuppgift att bistå bolagets kunder med supporttärenden gällande Coredinations produkt. Du tar emot ärenden från Coredinations kunder över telefon och mail och arbetar självständigt med att lösa inkommande ärenden. Utöver dina ordinarie arbetsuppgifter bistår du även i arbetet med att testa ny funktionalitet som bolagets utvecklare tagit fram. Vidare understödjer du även kollegor med administrativt arbete. Du får initialt en introduktion där du lär känna Coredinations produkt och arbetssätt och succesivt utvidgas dina ansvarsområden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tekniskt intresse
  • God dator och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande
Som person är du nyfiken och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!