Kundservicemedarbetare med ekonomiansvar till OURWAY

Kundservicemedarbetare med ekonomiansvar till OURWAY

Brinner du för service och ger alltid lite mer än vad som krävs? Tycker du om att agera spindeln i nätet och jobba med problemlösning? OURWAY söker just nu en kundtjänstmedarbetare till sitt kontor i Gamla Stan.

Om företagetOURWAY Tours startade verksamheten den 6:e april 2011. Vid den tidpunkten var det två nyutexaminerade guider, som båda hade arbetat inom turistbranschen i Stockholm under flera år. Dem kände en stark drivkraft att starta eget och att dela med oss av sin kärlek till Stockholm. Utgångspunkten var att försöka utforma verksamheten efter vad dem själva tycker om att se och uppleva när dem reser. Svaret blev möten med människor, kulturer, seder, mat och dryck samt att njuta av resesällskap. Det bästa sättet att uppleva ett land är att möta entusiastisk lokalbefolkning, som kan berätta roliga sanningar och samtidigt ge insikt om landets kultur och vilka traditioner som finns, dela med sig av underhållande kuriosa. De här personerna kan förhoppningsvis också tipsa om olika restauranger och barer. Nu blev frågan; kan OURWAY bygga ett företag kring denna tanke? Det kunde dem och det gör dem fortfarande! Under de senaste åren har en mängd härliga människor med olika nationaliteter följt med på deras stadsvandring eller annan guidad tur i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Tillsammans med fantastiskt kunniga guider, som alla väldigt gärna vill visa upp just sin stad, hälsar dem dig varmt välkommen!

ArbetsuppgifterSom kundtjänstmedarbetare med ekonomiansvar på OURWAY ansvar du i första hand för att besvara de frågor som inkommer från OURWAY's kunder. Dessa kan gälla frågor kring bolagets olika turer och bokningar. Vidare ansvar du även för att boka leverantörer samt offererar olika samarbetspartners. Fortsättningsvis stöttar du ekonomiarbetet där du hanterar leverantör- samt kundfakturor och hanterat avstämning av dessa. På sikt finns det goda möjligheter att lära sig mer kring detta och avancera i de ekonomirelaterade arbetet. Beroende på säsong så ser ansvarsfördelningen olika ut, men du kan räkna med en bred rang av olika uppgifter där det också finns rum för att på egen hand skapa nya lösningar och rutiner.

Formella krav
  • Erfarenhet av ett servicerelaterat yrke
  • Kännedom kring ekonomiarbete
  • God systemvana
  • Stort intresse för turism
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med tyska
Då OURWAY växer och månar om den kultur som etableras internt är din personlighet och inställning mycket viktig. Du är genuint engagerad att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Du uppskattar att ha en övergripande bild över alla dina uppgifter, utan att haka upp dig på detaljer. Du arbetar prestigelöst och självgående i dina uppgifter och kan lugnt ta dig an problem som uppstår och snabbt finna en lösning på dessa. Viktigt är också förmågan att ha ett öga för detaljer.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att OURWAY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och OURWAY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Efter årsskiftet
Plats: Gamla Stan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, administration, kundservice, kundtjänstmedarbetare, support, Stockholm, service, heltid, kundsupport, engelska, svenska, tyska, OURWAY, turism, tours, ekonomi, ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.