Kundservice / Kundtjänst / Heltid

Kundservice / Kundtjänst / Heltid

Vill du arbeta med kundservice och support, är du en bra teamarbetare och serviceminded? Nu söker vi en serviceinriktad och driven person, är det du?

Om företagetFöretaget är ett globalt industriledande företag som specialiserar sig på kontorsmarknaden och marknaden för grafisk kommunikation. Företaget erbjuder produkter för bildhantering, industriprodukter, lösningar för nätverkssystem, grafiska kommunikationslösningar, tjänster för dokumenthantering och IT.
Du inleder din anställning som konsult på Bravura med möjligheter att på sikt bli överrekryterad till företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du agera som navet mellan kundernas IT-avdelning och användarna. Du ansvarar för företagets inkommande samtal från befintliga kunder. Du kommer att hantera många ärenden på egen hand och hjälpa klienterna direkt över telefon och mail. Fokus är att skapa kundnöjdhet och hitta lösningar för varje enskilt ärende. Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden för att du ständigt ska kunna utvecklas i rollen.

Formella krav
  • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som gett god grundförståelse inom IT (meriterande)
  • Tidigare erfarenhet av serviceyrke eller telefonsupport
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare är det viktigt att du har ett medvetet kundfokus och tycker om att ge service. Du är lyhörd, engagerad och vill göra ditt allra yttersta för att hjälpa kunden. Du är en positiv lagspelare och passar in i kommunikativa yrken. Då det är ett ständigt flöde med inkommande ärenden är det viktigt att du är effektiv, flexibel och trivs i en miljö med högt arbetstempo.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicedesk, support, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.