Kundsamordnare / koordinator till Dagab Inköp & Logistik

Kundsamordnare / koordinator till Dagab Inköp & Logistik

Trivs du i en koordinerande roll där du får göra skillnad från dag ett? Har du erfarenhet av inköp inom retail och är redo för nästa steg? Här erbjuds du en roll där du ansvarar för hela kunddialogen med Dagabs största kunder.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, såväl som för e-handeln där bl.a. Mat.se ingår. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos Axfood ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas man tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

ArbetsuppgifterSom kundsamordnare kommer du att tillhöra avdelningen som ansvarar för externa butiker som Axfood samarbetar med. Syftet med rollen är att se till att allting fungerar i praktiken för alla butiker, varje dag. Som kundsamordnare är du ansvarig för sortiment, pris, kampanj och relationen gentemot din kund för att se till att den dagliga driften är välfungerande. Du arbetar med framtagande av rapporter, prognostisering kring försäljningen, prisrevideringar och registrering av kampanjer. Vidare säkerställer du att kampanjer levereras till butik i rätt tid samt driver frågor tillsammans med kund för att utveckla affären. I rollen har du både interna och externa kontaktytor som försäljningsavdelningen, sortiment & inköp samt kategoricheferna externt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik
  • Minst 2 års erfarenhet som inköpsassistent eller Supply Planner inom retail där du skapat dig en god förståelse för varuförsörjning
  • Goda kunskaper i Excel
  • Meriterande med kunskaper i SAP
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi tror att du får energi av att arbeta i högt tempo och kan lösa frågor utan givna svar. Vidare tror vi att du är kommunikativ och har förmågan att bygga goda och långsiktiga relationer. Du har ett sinne för affärer och arbetar strukturerat och lösningsorienterat för att nå goda resultat.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar under 12 månader då du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Dagab. Det finns möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administration, koordination, koordinator, administratör, sälj, säljassistent, assistent, försäljning, axfood, fmcg, livsmedel, service, Stockholm, support, admin, SAP, axfood, omgående, dagab
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.